Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους έδειξε το… δρόμο!

Τους έδειξε το… δρόμο!
Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019 - 22:03

Το σύνθημα για «διπλό» στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ έδωσε ο κόσμος του Θρύλου το Σάββατο (09/02) το μεσημέρι. Κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού από το «Γ. Καραϊσκάκης» για Θεσσαλονίκη, οι ΓΑΥΡΟΙ ζήτησαν δύο πράγματα. Νίκη επί του ΠΑΟΚ και πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά! Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει δείξει νωρίτερα στους ποδοσφαιριστές του τον τρόπο, για να κάνουν πράξη τη μεγάλη επιθυμία των ΓΑΥΡΩΝ.

Όπως την Παρασκευή (08/02), λοιπόν, έτσι και το Σάββατο, στην πρωινή προπόνηση των Πειραιωτών στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο Πορτογάλος τεχνικός πέρασε από… κόσκινο την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο 48χρονος κόουτς έδειξε, για δεύτερη διαδοχική μέρα, βίντεο στους παίκτες του, όμως αυτή τη φορά εστίασε στο δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι του Θρύλου. Τι πρέπει, δηλαδή, να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» για να… ανοίξουν την άμυνα των «ασπρόμαυρων» και να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Που πρέπει να «χτυπήσουν» τους Θεσσαλονικείς! Με τον Μαρτίνς να αναλύει την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του…

Διαβάστε επίσης

Υποδοχή στη Θεσσαλονίκη (pics)

Υποδοχή στη Θεσσαλονίκη (pics)

Παιδιά από τη Σχολή του Θρύλου στην πόλη, καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο την «ερυθρόλευκη» αποστολή στο ξενοδοχείο.