Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το λιμάνι του Γκιλιέρμε...

Το λιμάνι του Γκιλιέρμε...
Σάββατο, 6 Απριλίου 2019 - 17:33

Απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος στον Ολυμπιακό είναι ο Γκιλιέρμε Τόρες, κάτι το οποίο τόνισε σε δηλώσεις τους στην κάμερα της Nova.

Ο Βραζιλιάνος μέσος των Πειραιωτών υπογράμμισε ότι βρήκε στον Θρύλο το ποδοσφαιρικό του λιμάνι, κάτι το οποίο φαίνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γκιλιέρμε είναι εξαιρετικός στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν, δίνοντας πολλές βοήθειες σε διαφορετικά στοιχεία του παιχνιδιού του Ολυμπιακού, ανεβάζοντας το επίπεδο της μεσαίας γραμμής των «ερυθρόλευκων».

Ο μέσος του Θρύλου αισθάνεται υπέροχα στον Ολυμπιακό και έδειξε και με τις δηλώσεις του ότι «διψάει» για τίτλους και μεγάλες νίκες με τη φανέλα του Θρύλου, όπως εκείνη κόντρα στην Μίλαν ενόψει και της νέας σεζόν.

Και σίγουρα έχει δείξει ότι διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία, τα οποία είναι αποφασισμένος να δείχνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια, ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τη νέα αγωνιστική περίοδο όλους τους στόχους της.

Ο Γκιλιέρμε δείχνει να ταιριάζει απόλυτα στο dna του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο μόνο περίεργο δεν είναι, αφού και στο παρελθόν πολλοί Βραζιλιάνοι παίκτες έχουν καταφέρει να δεθούν και να προσφέρουν τα μέγιστα στο Λιμάνι.

Αυτό φαίνεται ότι μπορεί να κάνει και ο Γκιλιέρμε, ο οποίος έχει κερδίσει τον κόσμο και σίγουρα θέλει να δώσει ό,τι έχει για να πετύχει όσα ονειρεύεται με τη φανέλα του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Χάνουν το ματς στο Αγρίνιο

Χάνουν το ματς στο Αγρίνιο

Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής. Μεταξύ τους και ο Κούτρης που έχασε ορισμένες προπονήσεις της εβδομάδας, με ενοχλήσεις στον προσαγωγό.