Ντουντούκα
Ευαγγέλου στα Γιάννενα, λέει. Τι είναι αυτοί ρε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ένας αγώνας που έχει τεράστια σημασία!

Ένας αγώνας που έχει τεράστια σημασία!
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 - 16:40

Η πολιτεία δεν έχει δείξει τη δέουσα προσοχή στην περιοχή στο Μάτι, η οποία το περασμένο καλοκαίρι καταστράφηκε από τις φονικές πυρκαγιές. Εκεί όπου περισσότεροι από 100 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους.

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων που δίνουν, έχουν προγραμματίσει έναν ακόμα για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της περιοχής. Το Σάββατο 18 Μαΐου στο Μάτι Αττικής, στις 16:00, στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, στη Νέα Μάκρη.

Αντίπαλος θα είναι η ομάδα επίλεκτων #Hug4Mati με σκοπό την ενίσχυση των εγκαυματιών της 23ης Ιουλίου 2018. Ένας αγώνας με ιερό σκοπό, στον οποίο θα πρέπει να δώσει το «παρών» όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος. Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 5€ και μπορεί να τα προμηθευτεί κανείς, είτε είναι εκτός Αττικής, ακόμα και εκτός Ελλάδας.

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, το αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά.

Διαβάστε επίσης

Επιμένουν για Ολυμπιακό και Σκρτελ

Επιμένουν για Ολυμπιακό και Σκρτελ

Σύμφωνα με νέο τουρκικό δημοσίευμα οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Σλοβάκου αμυντικού, έχοντας όμως μεγάλο ανταγωνισμό.

Άκρως εντυπωσιακή επίδοση!

Άκρως εντυπωσιακή επίδοση!

Ο Ολυμπιακός φέτος, με μια ομάδα που δημιουργήθηκε από την αρχή, είχε τον δεύτερο αριθμό σε ασίστ σε μια σεζόν από το 2010-11 μέχρι τώρα.