Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επέστρεψε ο Πέδρο Μαρτίνς στην Πορτογαλία

Επέστρεψε ο Πέδρο Μαρτίνς στην Πορτογαλία
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 - 12:34

Στην Ελλάδα βρέθηκε για λίγες ημέρες ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα ασχολήθηκε με πολλά ζητήματα. Τόσο σε ό,τι αφορά το κομμάτι των μεταγραφών όσο και με λεπτομέρειες για την προετοιμασία.

Οι συναντήσεις που έκανε με Καρεμπέ, Μοντέστο στην ουσία σηματοδότησαν πώς μπαίνει στην τελική ευθεία το κομμάτι των μεταγραφών. Το ανέφερε χθες και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ηγέτης του Θρύλου χρησιμοποίησε τη φράση παικταράδες για τους παίκτες που θα αποκτηθούν, επισημαίνοντας παράλληλα πώς έχουν ολοκληρωθεί πολλές συζητήσεις και πλέον, από Δευτέρα, οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν στη διαδικασία των ανακοινώσεων.

Επίσης στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας, οριστικοποιήθηκαν πολλά σε ό,τι αφορά την προετοιμασία και τα φιλικά που θα δώσουν εκτός συνόρων στον Ολυμπιακό, κατά τη διάρκεια του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης

«Ξανά για Πεδράο ο Ολυμπιακός»

«Ξανά για Πεδράο ο Ολυμπιακός»

Η «A Bola», σε σημερινό της δημοσίευμα, επαναφέρει την περίπτωση του 26χρονου αμυντικού στο προσκήνιο για τους «ερυθρόλευκους».