Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ξανά για Πεδράο ο Ολυμπιακός»

«Ξανά για Πεδράο ο Ολυμπιακός»
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 - 11:34

Καθημερινά τα ονόματα που ακούγονται για τον Ολυμπιακό είναι πολλά. Σήμερα ήταν η «A Bola» που επαναφέρει ένα όνομα πολύ σημαντικό. Αυτό είναι του Πεδράο, του κεντρικού αμυντικού της Βιτόρια Γκιμαράες. Μια περίπτωση που είχε ακουστεί και παλιότερα και τώρα το δημοσίευμα στον πορτογαλικό Τύπο την επαναφέρει.

Με το σχετικό δημοσίευμα να αναφέρει πώς ο 26χρονος αμυντικός είναι μια περίπτωση που ξέρει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς. Διότι είχαν συνεργαστεί στην Γκιμαράες, την εποχή που ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν στον πάγκο της πορτογαλικής ομάδας. Μια περίπτωση παίκτη που ο Πορτογάλος τεχνικός είχε προτείνει στη διοίκηση των «ερυθρόλευκων», αλλά δεν είχε προχωρήσει καθώς η Βιτόρια είχε πολύ υψηλές απαιτήσεις.

Τώρα είναι αλλιώς τα δεδομένα. Ο Πεδράο μετά από 4 χρόνια στην Γκιμαράες σκέφτεται να αλλάξει... περιβάλλον. Στο δημοσίευμα, όμως, τονίζεται πώς ο Ολυμπιακός κινείται και για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο.

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψε ο Πέδρο Μαρτίνς στην Πορτογαλία

Επέστρεψε ο Πέδρο Μαρτίνς στην Πορτογαλία

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τις επαφές με τους ανθρώπους της διοίκησης, ασχολήθηκε με τις τελευταίες λεπτομέρειες της προετοιμασίας και γύρισε στην πατρίδα του.