Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός που μου κάνει καλό»

«Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός που μου κάνει καλό»
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 - 21:41

Την προετοιμασία του για την έναρξη του Κόπα Άφρικα συνεχίζει ο Παπέ Αμπού Σισέ μαζί με τους συμπαίκτες του στην εθνική Σενεγάλης.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στο «footsenegaltv» για τη μεγάλη διοργάνωση που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες, τονίζοντας ότι είναι θετικό που υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα.

Επίσης, ανέφερε ότι ο προπονητής του, Αλιού Σισέ εμπιστεύεται όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, ενώ τέλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για μία καλή πορεία για την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπάρχει ένα θετικό κλίμα, ο κόσμος είναι στο πλευρό μας, καθώς επίσης έχουμε πάντα δίπλα μας τις οικογένειες μας, αλλά και την εμπιστοσύνη του προπονητή μας, Αλιού Σισέ. Επιπροσθέτως, ως αθλητές έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό. Παράλληλα, το ευχάριστο στην ομάδα, είναι πως ο τεχνικός μας, εμπιστεύεται όλους τους παίκτες, υπολογίζει σε όλους μας. Εξάλλου τώρα, έχουμε πάνω από έναν καλό παίκτη για κάθε θέση.

Το γεγονός ότι στην Εθνική έχω παίξει σε μερικές περιπτώσεις πιο μπροστά, είναι θετικό. Είναι κάτι στο οποίο έχω... δοκιμαστεί και μπορεί να με βοηθήσει στο μέλλον, προκειμένου να αγωνιστώ ακόμα και σε πιο δυνατά πρωταθλήματα. Κάτι που είναι στους στόχους κάθε ποδοσφαιριστή.

Στο Κόπα Άφρικα, αν έρθουν καλές εμφανίσεις και νίκες, θα μπορέσουμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά στην διοργάνωση. Υπάρχει όπως προανέφερα υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα και παρά το γεγονός πως υπάρχει πίεση, είναι κάτι... θετικό, ειδικά αν είσαι νέος».

Διαβάστε επίσης

Ασίστ ο Φορτούνης!

Ασίστ ο Φορτούνης!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού «έφτιαξε» το γκολ του Ζέκα κόντρα στην Αρμενία, για τα προκριματικά του Euro 2020…