Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχεται η απάντηση του Φορτούνη!

Έρχεται η απάντηση του Φορτούνη!
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 - 09:43

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Κώστα Φορτούνη με την εθνική Ελλάδας. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα, στην ήττα από την Αρμενία και ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε από την εμφάνιση της γαλανόλευκης.

Έτσι όλα δείχνουν ότι πλέον θα τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις στην υπόθεση του διεθνούς μεσοεπιθετικού, στην πρόταση που έχει δεχθεί από τον Ολυμπιακό, για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» του έχουν προσφέρει ένα νέο συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια, με τις οικονομικές απολαβές να... ξεφεύγουν από την ελληνική πραγματικότητα.

Ο Τρικαλινός άσος αναμένεται να απαντήσει πρώτα στους Πειραιώτες, αφού στη συνέχεια θα πάει τις διακοπές του για να επιστρέψει και να δώσει το «παρών» στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας στην Πολωνία.

Εν τω μεταξύ, στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι η Γουέστ Χαμ βρήκε το «10άρι» που έψαχνε στο πρόσωπο του Πάμπλο Φορνάλς για τον οποίο δίνει 25 εκατ. ευρώ στη Βιγιαρεάλ.

Διαβάστε επίσης

Οι βάσεις για την επιστροφή στην κορυφή έχουν ήδη μπει!

Οι βάσεις για την επιστροφή στην κορυφή έχουν ήδη μπει!

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη μεγάλη του συνέντευξη στην «A Bola» αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε τη σεζόν που μας πέρασε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, κάτι το οποίο αποτελεί οδηγό για τη συνέχεια.