Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο επόμενος κορυφαίος Πορτογάλος αμυντικός!

Ο επόμενος κορυφαίος Πορτογάλος αμυντικός!
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 - 21:29

Το «μπαμ» ολοκληρώθηκε, με τον Ολυμπιακό να κάνει δικό του τον Ρούμπεν Σεμέδο. Έναν ποδοσφαιριστή τοπ κλάσης, τον οποίο ήθελε διακαώς ο Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του Θρύλου ενόψει της νέας σεζόν...

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει πράξη για ακόμη μία φορά το «θέλω» του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος αδιαμφισβήτητα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, έχοντας στο ρόστερ του όποιον παίκτη επιθυμεί!

Οι Πειραιώτες με τη μεταγραφή του Σεμέδου ανεβάζουν κατακόρυφα το επίπεδο της αμυντικής γραμμής της ομάδας. Με τον 25χρονο να έχει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς για το κέντρο της άμυνάς του, με κυριότερα από αυτά τη δύναμη, την ταχύτητα, αλλά και τη σιγουριά που εμπνέει με τις μεταβιβάσεις του ο Πορτογάλος άσος.

Άλλωστε, μόνο τυχαία δεν θεωρείται από κάποιους, και μάλιστα από πάρα πολλούς, ότι ο Σεμέδο θα είναι τα επόμενα χρόνια ο νέος κορυφαίος Πορτογάλος αμυντικός, μπαίνοντας στα παπούτσια του Πέπε…

Γι’ αυτό είχε δαπανήσει και η Βιγιαρεάλ 14 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Και γι’ αυτό ο ηγέτης του Ολυμπιακού έκανε μία ακόμη υπέρβαση για να τον φέρει στο Λιμάνι, με τη μεταγραφή του Σεμέδο να στοιχίζει συνολικά περισσότερα από 11 εκατομμύρια ευρώ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν πάρα πολύ στις δυνατότητες του Πορτογάλου στόπερ και το έδειξαν με εμφατικό τρόπο, προχωρώντας στην αγορά του παίκτη, μη μπαίνοντας καν στην λογική να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού, έστω με οψιόν αγοράς.

Πλέον, ο Πορτογάλος αμυντικός έχει την ευκαιρία μέσω του Θρύλου να φτιάξει ξανά το όνομά του, έπειτα από τις περιπέτειες που είχε το τελευταίο διάστημα, και να δικαιώσει όλους όσους πιστεύουν ότι έχει όλα όσα χρειάζονται για να εκτοξευτεί τα επόμενα χρόνια στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Διαβάστε επίσης

Όταν η Premier League «καλούσε» Σεμέδο!

Όταν η Premier League «καλούσε» Σεμέδο!

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού πριν από περίπου 2,5 χρόνια πολιορκούνταν από πολλές ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη, με την Σπόρτινγκ, στην οποία αγωνιζόταν τότε, να είχε βάλει ρήτρα ύψους 38 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του.