Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από διαιτητές δεν ξεμένουν, στελέχη δεν έχει ο ΠΑΟΚ!

Από διαιτητές δεν ξεμένουν, στελέχη δεν έχει ο ΠΑΟΚ!
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 - 15:13

Το... μοναστήρι να' ναι καλά λένε στον ΠΑΟΚ αλλά όχι σε ό,τι έχει σχέση με τους προπονητές και τους παίκτες, εκεί ένα πρόβλημα το έχουν, με αποκορύφωμα την ξεφτίλα που έπαθαν με την αποχώρηση του Λουτσέσκου, καθώς δεν έφυγε μόνο ο Ρουμάνος. Τους κούνησε μαντήλι και ο Κωνσταντινίδης, πετροδόλαρα γαρ, ενώ από το τεχνικό τιμ συνεχίζει μόνο ο προπονητής τερματοφυλάκων.

Αυτά είναι προβλήματα, εννοούμε αυτά με το τεχνικό τιμ, επειδή τα υπόλοιπα τα έχουν λυμένα στον ΠΑΟΚ. Απόδειξη ότι ο πρώην διεθνής βοηθός Δημήτρης Σαραϊδάρης αναβαθμίστηκε και από το πόστο του των δημοσίων και διεθνών σχέσεων (σ.σ. παρακαλώ δεν θέλω γέλια) ανέλαβε αυτό του γενικού αρχηγού, το οποίο κατείχε ο Κωνσταντινίδης, ο οποίος αποχώρησε για να ακολουθήσει τον Λουτσέσκου.

Το ένα συμπέρασμα, με βάση τα παραπάνω, είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν ξεμένει από διαιτητές, καθώς ο Σαραϊδάρης έμεινε. Από στελέχη ξεμένουν, καθώς έφυγε όλο το τεχνικό τιμ.

Ένα ακόμη συμπέρασμα είναι ότι «άδειασε» η... παρέα που την έπεφτε σε διαιτητές και βοηθούς. Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από το ...πέσιμο στον διαιτητή Σκουλά (Θεσσαλίας) και στον βοηθό Κωνσταντόπουλο (Κορινθίας) μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου του εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, όπου εκτός από τους εύσωμους που κάθονταν στον πάγκο, συμμετείχαν και οι Λουτσέσκου, Κωνσταντινίδης, Σαραϊδάρης.

Κλαίνε μέχρι και τα στραγάλια με τις τελευταίες αλλαγές στον ΠΑΟΚ...

Διαβάστε επίσης

Τσεκάρει την Βικτόρια Πλζεν

Τσεκάρει την Βικτόρια Πλζεν

Οι αναλυτές του Πέδρο Μαρτίνς θα παρακολουθήσουν την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League.