Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αναγεννημένος στον Ολυμπιακό ο Βαλμπουενά»

«Αναγεννημένος στον Ολυμπιακό ο Βαλμπουενά»
Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 - 17:16

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει ξεκινήσει ιδανικά τη νέα σεζόν, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού στα πρώτα 4 επίσημα ματς που έχει αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Οι συγκεκριμένες τρομερές εμφανίσεις του Γάλλου παικταρά του Θρύλου, μάλιστα, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και από τα τουρκικά Μέσα, τα οποία τον αποθεώνουν.

Ο Βαλμπουενά αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στην γειτονική χώρα με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε και όπως είναι φυσικό οι Τούρκοι ασχολούνται ακόμη με τις επιδόσεις του, πόσο μάλλον όταν αυτές έγιναν κόντρα στην τουρκική Μπασακσεχίρ.

Όπως υποστηρίζουν ο Βαλμπουενά είναι αναγεννημένος στον Ολυμπιακό, προσφέροντάς του πάρα πολλές λύσεις, συμμετέχοντας στα 4 από τα 7 γκολ που έχουν σημειώσει οι Πειραιώτες μέχρι στιγμής.

Ο Γάλλος άσος είναι εξαιρετικός και κάνει τη διαφορά με το… καλημέρα στους Πειραιώτες, δείχνοντας την τεράστια αξία του.

Διαβάστε επίσης

Και η Τενερίφη για Ναουέλ...

Και η Τενερίφη για Ναουέλ...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιβηρική η ισπανική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Κλείστε τους τα σύνορα...

Κλείστε τους τα σύνορα...

Ο ΠΑΟΚ μετράει 5 ήττες στα τελευταία του 6 παιχνίδια στην Ευρώπη, έχοντας δεχτεί 15 γκολ, βάζοντας μόνο 5… Ήθελαν και ομίλους Champions League. Γελάει ο κόσμος...