Ντουντούκα
Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τελευταία «στροφή» πριν τη… μάχη

Τελευταία «στροφή» πριν τη… μάχη
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 - 09:17

Η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού, η οποία θα διεξαχθεί παρουσία των ΜΜΕ, για 15 λεπτά, δεν αναμένεται να φέρει… ριζικές αλλαγές, στον τρόπο με τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σχεδιάσει να «χτυπήσει» την Κράσνονταρ. Το μόνο που απομένουν είναι ελάχιστες «πινελιές», όπως μερικές… κομπίνες στις στατικές φάσεις, ή κάποιες τελευταίες, σημαντικές οδηγίες, τις οποίες ο Μαρτίνς θα προσπαθήσει να αποτυπώσει στο μυαλό των παικτών του.

Βασικοί άξονες, γύρω από τους οποίους θα κινηθεί η τακτική του Ολυμπιακού είναι η προσήλωση στο αμυντικό κομμάτι και η γρήγορη ανάκτηση της κατοχής, όταν εκείνη χάνεται. Ιδιαίτερο ρόλο, στο πλάνο, θα παίξουν τα εξτρέμ, με τους Μασούρα και Ποντένσε να εναλλάσσονται αρκετά, στις πτέρυγες, αλλά και να δημιουργούν υπεραριθμία, σε μία πτέρυγα, ανοίγοντας χώρους, από την άλλη πλευρά.

Τα πλάνα έχουν οριστικοποιηθεί. Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζουν καλά τι πρέπει να κάνουν. Ακόμη και αν η ώρα περνά και το γκολ δεν έρχεται, να παραμείνουν ψύχραιμοι και πιστοί στο πλάνο του προπονητή τους. Το βασικότερο; Να έχουν πίστη στις δυνατότητές τους. Και να περιμένουν την ευκαιρία τους. Μία στατική φάση, μια αδράνεια στην άμυνα των Ρώσων… Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα λαθών και ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει αύριο να κάνει την Κράσνονταρ να υποπέσει σε αρκετά από αυτά…

Διαβάστε επίσης