Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν έχει περιθώριο να «κολλήσει» στον Αστέρα

Δεν έχει περιθώριο να «κολλήσει» στον Αστέρα
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 - 11:53

Τα λάθη είναι διδακτικά και ο Πέδρο Μαρτίνς σημείωσε αρκετά πράγματα, από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, τα οποία ο Ολυμπιακός μπορεί -όπως ξέρουν άπαντες- να κάνει καλύτερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο προπονητής του Θρύλου και οι ποδοσφαιριστές του, θα… κολλήσουν εκεί. Σίγουρα τα χθεσινοβραδινό ματς χρειάζεται διάβασμα. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα, τα οποία πρέπει να διορθωθούν. Και ο Πέδρο Μαρτίνς τα ξέρει πρώτος από όλους. Ωστόσο, τούτη την ώρα, υπάρχει στο μυαλό η Κράσνονταρ! Ο Ολυμπιακός δίνει το βράδυ της Τρίτης έναν τρομερά δύσκολο αγώνα, σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί το 4-0 του πρώτου ματς και να προκριθεί στους ομίλους του Champions League!

Τώρα είναι η ώρα της συγκέντρωσης εκεί! Στην Κράσνονταρ. Είναι ένας τελευταίος αγώνας προκριματικών, ικανός να δώσει στον Θρύλο αυτό που αξίζει! Ένα εισιτήριο στην φάση των ομίλων του Champions League. Και το μυαλό όλων και πρωτίστως του Πέδρο Μαρτίνς, είναι ήδη προσηλωμένο εκεί! Ο Θρύλος δεν έχει περιθώριο να παραμείνει πολύ «κολλημένος» στον Αστέρα. Στρέφει την προσοχή του στην ευρωπαϊκή του υποχρέωση, για να τελειώσει τη δουλειά που άρχισε, την περασμένη Τρίτη! Τότε και μόνο τότε, θα γυρίσει και θα μελετήσει ξανά και ξανά… και ξανά… και ξανά, τον Αστέρα, θα δει τι δεν έκανε καλά και θα το διορθώσει.

Τώρα… μόνο Κράσνονταρ!

Διαβάστε επίσης

Ο Νταμίρ Σκόμινα διαιτητής στη Ρωσία

Ο Νταμίρ Σκόμινα διαιτητής στη Ρωσία

Ο Σλοβένος ρέφερι, ο οποίος σφύριξε τον τελικό του Champions League, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ, θα διευθύνει τη ρεβάνς της Τρίτης με τους Ρώσους.

Έφηβος… ετών 90! (vid)

Έφηβος… ετών 90! (vid)

Ζήστε ξανά τις υπέροχες στιγμές από το Καραϊσκάκη, χθες βράδυ, με τον 90χρονο έφηβο, κ. Νίκο Χάσικο.