Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οι οπαδοί της Αντβέρπ έλουσαν με μπύρα τον Σιδηρόπουλο

Οι οπαδοί της Αντβέρπ έλουσαν με μπύρα τον Σιδηρόπουλο
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 - 00:49
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Όπως γράφει η Ολλανδικη ιστοσελίδα www.voetbalzone.nl, η οποία επικαλείται τον δημοσιογράφο Jeroen Kapteijns της «The Telegraph», οι άγριοι οπαδοί της Αντβερμπ υπέβαλαν σε ένα «μαζικό ντους μπίρας» τον Τάσο Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου), ο οποίος διαιτήτευσε τον αγώνα με την Ολλανδική Αλμαάρ.

Οι Βέλγοι αποκλείστηκαν στην παράταση, γνωρίζοντας την ήττα με 4-1 (σ.σ. κανονικός αγώνα 1-1), όμως έπαιξαν με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν ο Ενμποκανί στο 35' με δεύτερη κίτρινη και ο Λαμκέλ στο 74' επίσης με δεύτερη κίτρινη, επειδή έβαλε τη φανέλα στον πανηγυρισμό.

Στη διάρκεια της παράτασης οι οπαδο'ο της Αντβέρπ έριξαν μπύρα και κονσέρβες στο πεδίο και απείλησαν με «ντου» στο γήπεδο.

Τέλος, υπάρχουν δημοσιεύματα ότι οι οπαδοί της Αντβέρπ τα είχαν μαζί του επειδή τους έδειξε πολλές κάρτες και τους άφησε με εννέα παίκτες.

Διαβάστε επίσης

Μόνο ο Θρύλος!

Μόνο ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη και δη στους ομίλους του Champions League! Με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να τρώνε… πόρτα από τα ευρωπαϊκά «σαλόνια» και να ξεφτιλίζονται ξανά…