Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έκλεισε το θέμα Ολυμπιακού-Σπόρτινγκ-Ποντένσε» (pic)

«Έκλεισε το θέμα Ολυμπιακού-Σπόρτινγκ-Ποντένσε» (pic)
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019 - 11:47

Ένα από τα εξωαγωνιστικά θέματα που απασχόλησαν τον τελευταίο χρόνο τον Ολυμπιακό, εκείνο της υπόθεσης Ποντένσε-Σπόρτινγκ, δείχνει να λύνεται, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, στο σημερινό (Δευτέρα 2/9) πρωτοσέλιδό της, η πορτογαλική Record τονίζει ότι η χρυσή τομή βρέθηκε, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Σπόρτινγκ.

«Οι δύο ομάδες συζητούσαν τη λύση εδώ και μήνες και η μεταγραφή του Γκασπάρ στον ολυμπιακό επιτάχυνε τις διαπραγματεύσεις, στις οποίες συνέβαλε ο επιχειρηματίας Ζόρζε Μέντες, εκπρόσωπος του Ποντένσε. Οι τελικοί όροι της διαδικασίας θα γίνουν γνωστοί σήμερα, αλλά είναι βέβαιο ότι τα λιοντάρια θα εξασφαλίσουν περισσότερα από πέντε εκατ. ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Record. Και είναι γεγονός ότι με την έλευση του Γκασπάρ, από τη Σπόρτινγκ, στον Ολυμπιακό, είχε διαφανεί ότι οι σχέσεις των δύο συλλόγων είχαν εξομαλυνθεί αισθητά.

Μένει να φανεί, από πλευράς Ολυμπιακού, αν το θέμα έχει βάση, όμως οι Πορτογάλοι αναφέρουν λεπτομέρειες, οι οποίες εξηγούν τις πληροφορίες τους. Θυμίζουμε ότι ο Ποντένσε, όπως και άλλοι παίκτες της Σπόρτινγκ, είχαν ακολουθήσει τη νομική οδό, για να μείνουν ελεύθεροι, μετά το περιστατικό με την επίθεση που είχαν δεχθεί, από φίλους της ομάδας, στο προπονητικό της κέντρο.

Διαβάστε επίσης

«Ταΐστε» τον… να τα βάζει!

«Ταΐστε» τον… να τα βάζει!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δείχνει, ήδη, μετά από ελάχιστα ματς, ότι πρόκειται για βαρβάτο σέντερ φορ, ικανός να σκοράρει με κάθε τρόπο!