Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ταΐστε» τον… να τα βάζει!

«Ταΐστε» τον… να τα βάζει!
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019 - 13:05

Στη Ρωσία μπήκε στην ενδεκάδα, από το… παράθυρο. Τελευταία στιγμή, αντικατέστησε τον Γκερέρο, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ζέσταμα. Με δύο γκολ του, έστειλε τον Ολυμπιακό, νικητή και θριαμβευτή, στους ομίλους του Champions League! Στη Λάρισα, άρχισε βασικός. Ζεστός, ακόμη, από το «δίμπαλο» επί της παρέας του Μπεργκ, ο Μαροκινός… παστέλωσε άλλα δύο γκολ!

Κανένα εκ των δύο δεν μέτρησε... Και άντε το ένα να το δεχθούμε, ο Μαροκινός ήταν οφσάιντ, αλλά στο άλλο… εξυγίανση. Είχε προλάβει, στο μεταξύ να ανοίξει λογαριασμό στο πρωτάθλημα και επί του Αστέρα. Με πέναλτι, μεν, βαρβάτο και σεντερφορίσιο, δε. Με πυγμή και στόμφο, το είχε καρφώσει, στη γωνία του Παπαδόπουλου.

Ο παικταράς δείχνει ολοένα και περισσότερο, ότι έχει το γκολ… με κάθε τρόπο. Κεφάλι, σουτ, πλασέ, προβολή… Κάνει τα πάντα, μέσα στο κουτί και είναι ικανός, με κάθε τρόπο, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Έχει μέλλον, ο Ελ Αραμπί στον Θρύλο, ο οποίος με Λάζαρο, Μπενζιά, Λοβέρα, δυναμώνει ακόμη περισσότερο στη δημιουργικό κομμάτι και αναμένεται να… ταΐζει τον σέντερ φορ του, ακόμη περισσότερο! Έχουμε να δούμε, ακόμη, πολλές ομορφιές…

Ταΐστε τον να τα βάζει. Αλλά αφήστε τον, κιόλας! Προς… εξυγιαντές, αυτό το τελευταίο…

Διαβάστε επίσης