Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πορτογαλική παροικία στο Ρέντη!

Η πορτογαλική παροικία στο Ρέντη!
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:31

Μεγαλώνει η πορτογαλική παροικία στο Ρέντη. Μετά τους Ζοσέ Σα, Ρούμπεν Σεμέδο και Ντανιέλ Ποντένσε οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν έναν ακόμη Πορτογάλο, τον Μπρούνο Γκασπάρ.

Πλέον, υπάρχουν 4 Πορτογάλοι παίκτες στο ρόστερ των Πειραιωτών, οι τρεις πρώτοι μάλιστα αποτελούν και βασικά γρανάζια της μηχανής του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ και ο Μπρούνο Γκασπάρ αναμένεται να δώσει πολύτιμες βοήθειες στους «ερυθρόλευκους».

Ο Μαρτίνς εμπιστεύεται τους συμπατριώτες του, οι οποίοι αποδείχθηκαν «λίρα εκατό» την περυσινή σεζόν και κάνουν ήδη από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου τη διαφορά.

Εκτός φυσικά από τους 4 Πορτογάλους παίκτες και τον Πέδρο Μαρτίνς, υπάρχει έντονο πορτογαλικό στοιχείο στο Ρέντη, τόσο από τους βοηθούς του κόουτς του Θρύλου, όσο και από τον Ρικάρντο Πέρες και τους συνεργάτες του στην Ακαδημία των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης

Αποθέωσε Ποντένσε ο Καραπαπάς! (pic)

Αποθέωσε Ποντένσε ο Καραπαπάς! (pic)

«Οι καλύτεροι του κόσμου» έγραψε ο Γ’ Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε φωτογραφία του Ποντένσε μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Μπήκαν» οι... νέοι του Ολυμπιακού!

«Μπήκαν» οι... νέοι του Ολυμπιακού!

Λοβέρα, Μπενζιά και Γκασπάρ προπονήθηκαν κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, στην οποία απουσίασαν φυσικά οι διεθνείς των «ερυθρόλευκων».