Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχαριστημένοι που πήραμε ένα βαθμό» (vid)

«Ευχαριστημένοι που πήραμε ένα βαθμό» (vid)
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:23

Ευχαριστημένοι με την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα πρέπει να αισθάνονται όλοι στην Τότεναμ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο κανάλι των «σπιρουνιών» ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Ο Αργεντινός τεχνικός επισήμανε ότι υπάρχει απογοήτευση, καθώς η ομάδα του προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο, το τελικό 2-2 θα πρέπει να αφήνει άπαντες ευχαριστημένους.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε μεταξύ άλλων...

«Είμαστε λίγο απογοητευμένοι γιατί προηγηθήκαμε 2-0 και στο τέλος πήραμε ένα βαθμό. Αλλά το Champions League είναι σκληρό. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Πήραμε ένα βαθμό. Τώρα θα πρέπει να κάνουμε και νίκες...».

Κάτι το οποίο αποτυπώνει την εξαιρετική δουλειά που έκανε ο Ολυμπιακός μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αναγκάζοντας την περυσινή φιναλίστ του Champions League και μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης να νιώθουν ικανοποιημένοι που δεν έχασαν από τον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης

Βαλμπουενά «λαμπρός» τον οδηγεί!

Βαλμπουενά «λαμπρός» τον οδηγεί!

Ο Γάλλος άσος του Θρύλου «έλαμψε» και στα αστέρια, στο 100ο ευρωπαϊκό του ματς, οδηγώντας τον Ολυμπιακό σε μία πολύ σημαντική ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Τότεναμ.

Έστειλαν μήνυμα κατά της βίας...

Έστειλαν μήνυμα κατά της βίας...

Ο Γιώργος Μασούρας και ο Νίκος Γαβαλάς επισκέφτηκαν μαζί με παίκτες του ΠΑΟ το 7ο δημοτικό σχολείο Αγίας Παρασκευής σε μία πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ.