Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δουλεύει για να γίνει ακόμη καλύτερος

Δουλεύει για να γίνει ακόμη καλύτερος
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 - 09:49

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Super League, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, δίνει τη δυνατότητα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους έχει στα χέρια του, αυτή τη στιγμή, να δουλέψουν με ηρεμία και δίχως πίεση. Σίγουρα, πολλοί ποδοσφαιριστές - κλειδιά για τον Ολυμπιακό απουσιάζουν, αυτή την περίοδο, όμως με εκείνους, οι οποίοι έχουν παραμείνει στο Ρέντη, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Η δουλειά στο Ρέντη είναι, καθημερινά, σκληρή. Δεν υπάρχει… χαλάρωση, λόγω διακοπής. Κάθε άλλο. Τα διαστήματα αυτά, κατά τα οποία δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, είναι για τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς, περίοδοι «μίνι προετοιμασίας». Δουλεύει επάνω στη φυσική κατάσταση. Δουλεύει επάνω στην τακτική. Και, παράλληλα, «δένει» τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές, ελλείψει και των διεθνών.

Η εικόνα του Ολυμπιακού, μέχρι στιγμής, είναι συνολικά θετική. Περιθώρια για βελτίωση υπάρχουν πάντοτε, βεβαίως. Σε αυτό ποντάρει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος εκμεταλλεύεται τη διακοπή, για να κάνει τον Θρύλο ακόμη καλύτερο. Να διορθώσει οτιδήποτε έχει εντοπίσει και δεν τον ικανοποιεί, αλλά και να βελτιώσει, όλα αυτά τα οποία ο Ολυμπιακός κάνει καλά, έως τώρα. Εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο, θα έλεγε κανείς…

Διαβάστε επίσης