Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει ευθύνη και η Λίγκα για τους απλήρωτους διαιτητές

Έχει ευθύνη και η Λίγκα για τους απλήρωτους διαιτητές
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 - 08:21
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι διαιτητές αφήνουν αιχμές κατά της ΕΠΟ η οποία τους έχει απλήρωτους στις έξι πρώτες αγωνιστικές, ενώ δεν έλαβαν αμοιβή ούτε οι διεθνείς που πήγαν σε κάποια ματς του εξωτερικού. Η Superleague φέρεται να έχει στείλει τα απαιτούμενα χρήματα στην ομοσπονδία, όμως οι ρέφερι δεν είδαν το... φως τους. Για το... βιολί αυτό, σημειώνουμε ότι οι καθυστερήσεις συνεχίζονται για τρίτη σερί σεζόν, ευθύνη έχει και η Superleague. «Στέλνει» χρήματα και η ΕΠΟ να αργεί να τα αποδώσει, αν και δεν της ανήκουν. Αν δεν ισχύει, ας τη διαψεύσει η ομοσπονδία.

Η συγκεκριμένη είδηση έχει μια ακόμη διάσταση. Δείχνει ότι οι αρμόδιοι δεν υπολογίζουν τους διαιτητές! Πρέπει να... φωνάξουν για το αυτονόητο! Και ακόμη χειρότερο ότι κάθε χρόνο γίνονται τα ίδια.

Τη μια έφταιγε το εργόσημο, τώρα θα πρέπει να φταίει ο... Χατζηοπετρής! Πάντως, η μεγάλη πλάκα είναι ότι ενημερώνουν και τον Περέιρα. Μα, πόσο στον κόσμο του βρίσκεται ο Πορτογάλος! Μόνο για το αν παίρνουν ή όχι καλές βαθμολογίες από τους παρατηρητές διαιτησίας ενδιαφέρεται για να στέλνει τα στατιστικά στην UEFA; Μόνο μην γίνει κάνα λάθος και του ζητήσουν και βίντεο για να τσεκάρουν κάποια επίμαχη φάση...

Διαβάστε επίσης

Η ελπίδα με Φορτούνη

Η ελπίδα με Φορτούνη

Ο αρχηγός ανυπομονεί να γυρίσει στην ομάδα του και η ομάδα του να έχει πίσω τον αρχηγό της.