Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με οδηγό την «τρέλα» του κόσμου!

Με οδηγό την «τρέλα» του κόσμου!
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 - 23:39

Αντίστροφα μετράμε για το πρώτο από τα τρία μεγάλα ματς που θα δώσει ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου κόντρα σε ΟΦΗ, Μπάγερν Μονάχου και ΑΕΚ.

Ο κόσμος του Θρύλου έχει δείξει από την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων, τη Δευτέρα (14/10) την τεράστια «δίψα» του και για τις τρεις αυτές αναμετρήσεις, όντας έτοιμος να αποτελέσει για μία ακόμη φορά τον 12ο παίκτη της ομάδας.

Οι ΓΑΥΡΟΙ μετά το sold out με την Μπάγερν Μονάχου εξαφάνισαν και τα περισσότερα διαθέσιμα εισιτήρια για τους αγώνες με τον ΟΦΗ και την ΑΕΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα, με μόλις 4.000 και 5.550 εισιτήρια να απομένουν ακόμη διαθέσιμα κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» και Κρητικούς, αντίστοιχα.

Οι φίλοι των Πειραιωτών δεν βλέπουν την ώρα για τη σέντρα και των τριών αυτών αγώνων, όντες πανέτοιμοι να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να φτάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο Θρύλος στο Ναό «πετάει» φωτιές με 6 νίκες, μόλις 1 ισοπαλία και συντελεστή τερμάτων το εντυπωσιακό 20-2, με τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς να είναι από την πλευρά τους αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν τη δύναμη του «κάστρου» τους, φτάνοντας σε πολύ σημαντικές νίκες ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Η «τρέλα» του κόσμου αποτελεί οδηγό για τους «ερυθρόλευκους» για τα τρία επόμενα ματς της ομάδας στο Φαληρικό γήπεδο, με όλους να ανυπομονούν να βρεθούν ξανά στο Ναό για τρεις ακόμη «ερυθρόλευκες» παραστάσεις!

Διαβάστε επίσης

Παίζει με Ολυμπιακό ο Γκνάμπρι…

Παίζει με Ολυμπιακό ο Γκνάμπρι…

Στη διάθεση του Νίκο Κόβατς τέθηκε ο Σερζ Γκνάμπρι, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπάγερν Μονάχου, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του…