Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πότε επιστρέφει ο Λάζαρος...

Πότε επιστρέφει ο Λάζαρος...
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 - 17:40

Για την κατάσταση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου μίλησε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο Πέδρο Μαρτίνς.

Με τον Πορτογάλο τεχνικό να επιβεβαιώνει τον λόγο που ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν έχει ακόμη επιστρέψει στη δράση και είναι ότι έβγαλε νέο μυϊκό τραυματισμό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε ότι ο Λάζαρος θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα σε 10-12 ημέρες και από εκεί και πέρα θα ανεβάζει συνεχώς στροφές, προκειμένου να μπορέσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Ο Λάζαρος θέλει πολύ να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους και είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα το επόμενο διάστημα για να τα καταφέρει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς ανέφερε για τον Λάζαρο: «Έίχε αποκατασταθεί πλήρως από τον τραυματισμό, είχε επιστρέψει στις προπονήσεις όμως προέκυψε και δεύτερος τραυματισμός, προέκυψαν μυϊκές ενοχλήσεις που είναι φυσιολογικό να συμβεί όταν ένας παίκτης έρχεται από ένα μακροχρόνιο τραυματισμό.

Θέλουμε ακόμη 10-12 μέρες για να επιστρέψει και να προπονείται με την ομάδα κανονικά. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να δουλέψει για τη φυσική κατάσταση άρα δεν ξέρω ακόμη αν θα είναι έτοιμος να παίξει σε 15 μέρες, π.χ. Θα μπει στην ομάδα σε 10-12 μέρες και από εκεί και πέρα θα εξαρτηθεί από το πότε θα είναι έτοιμος να μπει».

Διαβάστε επίσης

22 μέρες είναι πολλές...

22 μέρες είναι πολλές...

Ομάδα και κόσμος δεν βλέπουν την ώρα για τη σέντρα του ματς με τον ΟΦΗ και την επιστροφή τους στο Ναό...