Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε στο Βόλος- «Μπαρτσελόνα» τέτοια... κατρακύλα στο «2»

Ούτε στο Βόλος- «Μπαρτσελόνα» τέτοια... κατρακύλα στο «2»
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 - 21:01

Τι άλλο θα δούμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης»… Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο (26/10) εκτός έδρας τον Βόλο με τις στοιχηματικές εταιρίες στο εξωτερικό να δίνουν στο 11 τον «άσο», στο 6 το «Χ» και στο 1,20 το «διπλό».

Ναι, καλά διαβάσατε…

Ούτε, η Μπαρτσελόνα να έπαιζε δεν θα έδιναν τόσο χαμηλά το «διπλό», το οποίο όσο περνούν οι ώρες… πέφτει ακόμη περισσότερο.

Με τον Βόλο να έχει σταθεί αρκετά καλά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, νικώντας στο γήπεδό του τον Άρη και τον ΟΦΗ, ενώ πάλεψε κόντρα στην ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική και μάλιστα εκτός έδρας...

Όμως, οι στοιχηματικές εταιρίες, συνήθως, δεν κάνουν λάθη… Μάλλον, θα είδαν τις απουσίες των 6 δανεικών του Βόλου από τον ΠΑΟΚ, οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν στο ματς, για να μην έρθουν σε δύσκολη θέση, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Μαγνησίας, Άκης Πέτρου.

Μάλλον, θα είδαν τα πόσα πολλά εισιτήρια έχουν παραχωρηθεί στους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση…

Μάλλον, γιατί δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε...

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός είναι, ότι το «διπλό» του ΠΑΟΚ στον Βόλο κατρακυλά και αυτό δεν είναι φυσιολογικό… Τα συμπεράσματα δικά σας...

Διαβάστε επίσης

Τα «γλέντια» του Θρύλου κόντρα στην ΑΕΚ στο Ναό! (vids)

Τα «γλέντια» του Θρύλου κόντρα στην ΑΕΚ στο Ναό! (vids)

Εξάρες, τεσσάρες από όλα έχει το μενού… Το gavros.gr σας βάζει στο κλίμα του ματς της Κυριακής (27/10). Δείτε βίντεο με μερικές από τις πιο εμφατικές εντός έδρας νίκες του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια επί των «κιτρινόμαυρων».