Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστιο πάθος για επιστροφή στις νίκες!

Τεράστιο πάθος για επιστροφή στις νίκες!
Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019 - 20:13

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» το απόγευμα της Κυριακής (10/11, 17:15) τον Ατρόμητο για την 10η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μία αναμέτρηση, η οποία έρχεται, μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα για τους «ερυθρόλευκους», ισοπαλία με Ξάνθη και ήττα με Μπάγερν στην Γερμανία.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν συνηθίσει σε δύο σερί μη επιθυμητά αποτελέσματα και είναι αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι έχουν στο αυριανό παιχνίδι, επιστρέφοντας στις νίκες.

Μία νίκη, η οποία θα διατηρήσει τον Θρύλο μόνο πρώτο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague 1, εξασφαλίζοντάς του ηρεμία ενόψει της διακοπής λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Άπαντες στις τάξεις του Ολυμπιακού έχουν συνειδητοποιήσει τη σημασία του αγώνα με τους Περιστεριώτες και είναι πανέτοιμοι να δώσουν τα πάντα για επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες.

Με τη «δίψα» των «ερυθρόλευκων» να φαίνεται και μέσα από τις δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο στην κάμερα της Nova.

Φυσικά, εκτός από τους παίκτες της ομάδας, τεράστιο πάθος για επιστροφή στις νίκες έχει και ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» για μία ακόμη φορά στο Φαληρικό γήπεδο, δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να φτάσουν σε μία ακόμη νίκη στο «κάστρο» τους.

Διαβάστε επίσης

Οι γνωστές απουσίες...

Οι γνωστές απουσίες...

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να πάρει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο, αφήνοντας εκτός μόνο τους ανέτοιμους Βαλμπουενά, Λάζαρο, Σισέ και τον τραυματία Φορτούνη.

Με αλλαγές κόντρα στον Ατρόμητο...

Με αλλαγές κόντρα στον Ατρόμητο...

Ο Πέδρο Μαρτίνς επιβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στο ματς με τους Περιστεριώτες σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν...