Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι δικαιώνει ο Περέιρα τον Ολυμπιακό

Έτσι δικαιώνει ο Περέιρα τον Ολυμπιακό
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 - 14:40
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο ορισμός του Κομίνη (Θεσπρωτίας) στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο έχει πολλές ομοιότητες με αυτόν του Πορτογάλου Σόουζα, ο οποίος έκανε εξωφρενικά λάθη στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Σόουζα ήταν ο αγαπημένος του Περέιρα στη χώρα του, την εποχή που ήταν αρχιδιαιτητής, ενώ ο Κομίνης είναι «τα πάντα όλα» για τον Περέιρα στην Ελλάδα. Παρότι, ο διεθνής ρέφερι συνεχίζει να αλλοιώνει αποτελέσματα, συνεχίζει να τον κρατάει στον πίνακα ενώ πέρσι τού έδωσε τους περισσότερους ορισμούς!

Ο Κομίνης ορίζεται μόνο στον Ολυμπιακό, όμως δεν τολμάει να τον βάλει στον ΠΑΟΚ (σ.σ. θυμάστε το ντέρμπι με την ΑΕΚ που ο Σαββίδης έκανε το «ντου» με το όπλο;). Για τους αντίθετους λόγους αποφεύγει να τον ορίσει στην ΑΕΚ!

Στο VAR και με ΑΕΛ

Για να συνεχίζουμε την αγωνιστική κριτική, σα να μην έφτανε ο Κομίνης, μια από τα ίδια χάλια είναι και οι υπόλοιποι. Στο VAR είναι ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), ο οποίος κανονικά έπρεπε να είναι σπίτι του, καθώς πριν δυο αγωνιστικές σφύριξε Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-0 και αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα, μην καταλογίζοντας το πέναλτι του τερματοφύλακα της Ξάνθης στον Ελ Αραμπί.

Διαμαντόπουλος και Τριαντάφυλλου (επίσης της ΕΠΣ Αρκαδίας) ήταν και στο VAR του αγώνα ΑΕΛ-Ολυμπιακός 0-1, στο ματς που σφύριξε ο Ευαγγέλου (Αθηνών) και τον φώναξαν στην οθόνη, με αποτέλεσμα, κακώς να μη μετρήσουν δυο γκολ των «ερυθρόλευκων».

Μην ξεχνάμε τον Βάτσιο

Πρόκληση είναι και η επιλογή του Βάτσιου ως τέταρτου στον αγώνα Πανιώνιος-Ολυμπιακός. Ένας διαιτητής που έπρεπε να είναι σπίτι του για το πέναλτι που έδωσε υπέρ της ΑΕΚ και κατά της Λαμίας. Ναι, ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) που πήγε στην άσπρη βούλα σε βουτιά του Λιβάγια εκτός περιοχής. Τον υποβίβασαν και τον ανέβασαν ξανά!

Από τις επιλογές φαίνεται πως ο Περέιρα δικαιώνει τον Ολυμπιακό...

Χάλια βοηθών

Και ολοκληρώνουμε την αγωνιστική κριτική μας στους ορισμούς του Περέιρα για το ματς Πανιώνιος-Ολυμπιακός, με τους βοηθούς. Πρώτος βοηθός του Κομίνη στον αγώνα Πανιώνιος-Ολυμπιακός, θα είναι ο Κωσταράς (Αιτ/νιας) που συνήθως μπαίνει με τον Σιδηρόπουλο, ενώ ήταν ο ένας εκ των βοηθών του που όρισε ο Κοντονής στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Δεύτερη βοηθός θα είναι η Κουρομπύλια. Γιατί είναι ακόμα στον πίνακα; Πως γίνεται να γελούσε μετά το εύστοχο πέναλτι του Βιεϊρίνια στον περσινό προημιτελικό Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο. Επίσης, αυτή υπέδειξε το πέναλτι στα τελευταία λεπτά, όπως κατάγγειλε και ο Πανιώνιος με την ανακοίνωσή του!

Διαβάστε επίσης

Αυτοψία στο Ρέντη!

Αυτοψία στο Ρέντη!

Αυτό είναι το οικόπεδο, το οποίο στερεί ο Σωκράτης Κοκκαλης, από την ακαδημία του Ολυμπιακού!

Ο Πέδρο Μαρτίνς LIVE!

Ο Πέδρο Μαρτίνς LIVE!

Παρακολουθήστε ζωντανά τη συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού στο συνδρομητικό κανάλι, ενόψει του ματς με τον Πανιώνιο και όχι μόνο.