Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέρα με τη μέρα για τον Γκιλιέρμε

Μέρα με τη μέρα για τον Γκιλιέρμε
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 - 11:49

Θα δει το ματς με τον Πανιώνιο από την… τηλεόραση. Ίσως συμβεί το ίδιο και με το ματς, κόντρα στην Τότεναμ. Ο λόγος για τον Γκιλιέρμε, ο οποίος βρίσκεται «στα πιτς» λόγω ενός μικρο-τραυματισμού και προχωράει με την αποθεραπεία του. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αναγκασμένος να προσαρμόσει τα πλάνα του, με βάση την απουσία του Βραζιλιάνου μέσου και οι Μπουχαλάκης και Καμαρά είναι έτοιμοι να βγουν μπροστά, όπως το έχουν κάνει, τόσες και τόσες φορές.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να ρισκάρει, με τη συμμετοχή του Γκιλιέρμε. Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή του θα κρίνεται μέρα με την ημέρα και ο Μαρτίνς είναι διατεθειμένος να δείξει την απαιτούμενη υπομονή, με τον Γκιλιέρμε, προκειμένου εκείνος να επιστρέψει στη δράση έτοιμος και απολύτως υγιής.

Η ιστορία με τον Ματιέ Βαλμπουενά ήταν διδακτική για όλους, μέσα στην ομάδα του Ολυμπιακού και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υπάρξει βιασύνη, στην επιστροφή του Γκιλιέρμε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όμως, όπως προαναφέρθηκε, η κατάσταση του Βραζιλιάνου θα επανεκτιμάται, ημέρα με την ημέρα.

Διαβάστε επίσης

Αυτοψία στο Ρέντη!

Αυτοψία στο Ρέντη!

Αυτό είναι το οικόπεδο, το οποίο στερεί ο Σωκράτης Κοκκαλης, από την ακαδημία του Ολυμπιακού!