Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφασισμένοι να το γυρίσουν!

Αποφασισμένοι να το γυρίσουν!
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 - 23:49

Η ισοπαλία του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο «πλήγωσε» τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι συνειδητοποίησαν για μία ακόμη φορά ότι θα πρέπει να τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα θα πρέπει να αποτελέσει μάθημα για άπαντες στην ομάδα, ώστε να μην επαναληφθεί στη συνέχεια.

Αυτή τη στιγμή, βέβαια, υπάρχει μία μεγάλη πρόκληση μπροστά για τον Ολυμπιακό, αυτή του Λονδίνου κόντρα στην Τότεναμ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν το… διακόπτη και να τα δώσουν όλα κόντρα στα «σπιρούνια» για ένα θετικό αποτέλεσμα με μία καλή εμφάνιση. Κάτι το οποίο αν συμβεί θα αλλάξει τελείως και την αυτοπεποίθηση στην ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο ακολουθεί.

Το ματς με τον Πανιώνιο και το αρνητικό αποτέλεσμα πρέπει να αποτελέσει ήδη παρελθόν, με τους Πειραιώτες να οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά, δίνοντας τα πάντα για την υπέρβαση στο Λονδίνο.

Μία υπέρβαση που άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι μπορεί να επιτευχθεί, αρκεί όλοι να δώσουν ό,τι έχουν για 90 λεπτά, καταθέτοντας και την ψυχή τους για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης

Μία ακόμη αγωνιστική «εξυγίανσης»!

Μία ακόμη αγωνιστική «εξυγίανσης»!

Για μία ακόμη αγωνιστική έγινε φανερό το τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης»… Με τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να ευνοούνται και τον Ολυμπιακό να αδικείται από τη διαιτησία.