Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι στα… κόκκινα!

Όλοι στα… κόκκινα!
Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 - 17:37

Τεράστια ανυπομονησία και μέγα πάθος επικρατούν αυτή τη στιγμή στις τάξεις του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (01/12) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Άπαντες στις τάξεις των Πειραιωτών γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει το ματς με τους Θεσσαλονικείς και δεν βλέπουν την ώρα για τη σέντρα του αγώνα…

Είναι όλοι στα… κόκκινα εδώ και ημέρες και περιμένουν τη στιγμή που θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο, μετουσιώνοντας σε γκολ και θέαμα το πάθος τους κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Φυσικά, σε αυτό το πάθος που υπάρχει στην ομάδα σημαντικό ρόλο έχει παίξει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει εμφυσήσει στους παίκτες του τη σημασία της νίκης στο συγκεκριμένο ματς, αλλά πολύ περισσότερο οι… παλιοσειρές, Αβραάμ, Τοροσίδης, Φορτούνης, Λάζαρος, Ομάρ.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες του Θρύλου έχουν φάει με το… κουτάλι αυτά τα ματς και αν προσθέσουμε σε αυτούς και τον Βαλμπουενά, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε εκατοντάδες ντέρμπι στην καριέρα του, καταλαβαίνουμε εύκολα γιατί ξεχειλίζει το πάθος στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο».

Κάτι το οποίο άπαντες επιθυμούν να μεταφερθεί και στον αγωνιστικό χώρο, πανηγυρίζοντας το πολυπόθητο τρίποντο.

Διαβάστε επίσης