Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή για Αβραάμ και Σουντανί

Επιστροφή για Αβραάμ και Σουντανί
Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 - 10:20

Δύο επιστροφές, στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, σημαίνει η αναμέτρηση στην Τρίπολη. Κόντρα στον Αστέρα, ο Πέδρο Μαρτίνς θα ρίξει ξανά στη «μάχη» τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Χιλάλ Σουντανί. Αμφότεροι απουσίασαν από την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, για διαφορετικούς λόγους, ενώ ο Αβραάμ ήταν απών και από το ματς του Αγρινίου, με τον Παναιτωλικό.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είναι εντάξει, σε σχέση με τον τραυματισμό, ο οποίος τον ταλαιπώρησε, το αμέσως προηγούμενο διάστημα. Έχει πάρει προπονήσεις στα πόδια του, έχει βρει ξανά ρυθμό και με δεδομένη την ασταθή κατάσταση, στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Γιασίν Μεριά, ο Πέδρο Μαρτίνς επιλέγει να βασιστεί, εκ νέου, στον πολύπειρο Αβραάμ. Αναμένεται να πάρει θέση δίπλα στον Ρούμπεν Σεμέδο, στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Στο άλλο άκρο του γηπέδου, στην επίθεση, ο Χιλάλ Σουντανί θα παίξει ξανά, ως βασικός, μετά το ματς του Αγρινίου. Εκεί όπου μπορεί να μην κατάφερε να βρει δίχτυα, αλλά όπου είχε, εκ νέου, μία καλή εμφάνιση. Ο Σουντανί έχει δείξει στα προηγούμενα ματς, στα οποία έχει πάρει χρίσμα, από τον Μαρτίνς, ότι μπορεί να έχει μία καλή και ουσιαστική, για τον Ολυμπιακό, συνεργασία, με τον Ελ Αραμπί, στην επίθεση. Ο Αλγερινός και ο Μαροκινός τα πηγαίνουν καλά μαζί, βγάζουν πράγματα στο χορτάρι και πρόθεση του Μαρτίνς, απόψε στην Τρίπολη είναι ο Ολυμπιακός να εμφανιστεί επιθετικός. Και να κυνηγήσει τη νίκη.

Δύο επιστροφές, λοιπόν, θα έχει ο Ολυμπιακός, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, παικτών οι οποίοι έχουν δείξει, με την παρουσία τους, έως τώρα, ότι μπορούν να κάνουν διαφορά.

Διαβάστε επίσης

Μονόδρομος το «διπλό» στην Τρίπολη!

Μονόδρομος το «διπλό» στην Τρίπολη!

Ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία τη νίκη στην Αρκαδία, κόντρα στον Αστέρα (15/12), για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος...