Ντουντούκα
Η σειρά της Λουντογκόρετς...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε»

«Το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε»
Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 - 20:00

Με προσωπική του δήλωση, μετά τα όσα απίθανα έγιναν στον Βόλο, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να μείνει θεατής και να ανεχτεί άλλο τα «περιττώματα» του ελληνικού ποδοσφαίρου, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου, Γραμμένου, Περέιρα, όπως χαρακτηριστικά επισήμανε.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών υποστήριξε ότι το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και κανένας στον Ολυμπιακό δεν θα υπομείνει άλλο αυτή την κατάσταση.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να συμμετέχει σε αυτή την κωμωδία αν δεν γίνουν άμεσα αλλαγές από την UEFA.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποί τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.

Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα τη χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα. Ήρθε η ώρα οι υπεύθυνοι, αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» να τα «φάνε» αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια».

Διαβάστε επίσης

ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ!

ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ!

Η εξυγίανση του Γραμμένου με τα ρούβλια από τη Ρωσία, σταμάτησαν τον Ολυμπιακό!