Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Περισσότεροι ξένοι διαιτητές στα πλέι οφ»

«Περισσότεροι ξένοι διαιτητές στα πλέι οφ»
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 - 19:56

Μετά από κάτι παραπάνω από τέσσερις ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση των Big-4. Ο Χέρμπερτ Χούμπελ αλλά και ο Λευτέρης Αυγενάκης στις δηλώσεις τους ανέφεραν ότι πλέον όλοι έχουν καταλάβει την ανικανότητα των Ελλήνων διαιτητών και έτσι θα υπάρχουν περισσότεροι ξένοι ρέφερι στα πλέι οφ.

Παράλληλα, στη συζήτηση υπήρξε και η σκέψη η χρησιμοποίηση ξένων διαιτητών σε όλους τους αγώνες των πλέι οφ. Και όχι μόνο στα ντέρμπι. Με λίγα λόγια, οι Έλληνες διαιτητές ετοιμάζονται να πάνε... σπίτι τους.

Αναλυτικά ο Χέρμπερτ Χούμπελ, τόνισε στις δηλώσεις του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον υφυπουργό που πήρε την μπάλα και οργάνωσε τη συνάντηση αυτή. Για να μιλήσουμε ανοικτά, τα πράγματα πήγαν καλύτερα από ό,τι περιμέναμε. Όλες οι πλευρές άρχισαν να μιλάνε. Εγώ όντας Αυστριακός δεν είμαι συνηθισμένος στη δική σας νοοτροπία. Ειπώθηκαν πράγματα που ίσως είναι αντίθετα στη δική μου κουλτούρα και ήταν προσβλητικά. Εδώ είναι διαφορετικά.

Ελπίζουμε να τα ξαναπούμε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Υπήρξε συμφωνία να γίνουν κάποια πράγματα. Η FIFA και η UEFA δεν μπορούν να μείνουν για πάντα. Οι εκλογές στην ΕΠΟ θα γίνουν νωρίτερα, ίσως τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. Θα υπάρχουν περισσότεροι ξένοι διαιτητές στα καθοριστικά παιχνίδια. Θέλουμε να μειωθούν τα παράπονα».

Από την άλλη ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Για πέντε και πλέον χρόνια γινόταν συζήτηση για ένα διάλογο των παραγόντων των κορυφαίων ομάδων. Αυτή έγινε με τη συνεργασία των κεντρικών στελεχών της FIFA και της UEFA.

Τους ευχαριστώ γι’ αυτό γιατί οι Έλληνες φίλαθλοι θέλουν ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι η σημερινή συνάντηση δεν έλυσε όλα τα προβλήματα, έβαλε όμως μια σειρά.

Είμαι βέβαιος ότι αύριο θα επικυρωθούν όσα ειπώθηκαν σήμερα και θα πάμε παραπέρα. Η δουλειά δεν σταματά και σήμερα έγινε μια καλή αρχή».

Διαβάστε επίσης

Ξεφτίλισαν και πάλι το VAR!

Ξεφτίλισαν και πάλι το VAR!

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, δεν επιτρέπεται ο έλεγχος VAR για δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά μόνο για απευθείας κόκκινη! Κάτι που δεν συνέβη στην αποβολή του Σεμέδο, στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός…

Χωρίς Σεμέδο κόντρα στην ΑΕΚ...

Χωρίς Σεμέδο κόντρα στην ΑΕΚ...

Ο Πορτογάλος στόπερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μετά τη λήξη του ματς με τον ΟΦΗ και έτσι, θα απουσιάσει την Κυριακή (26/1) από το ΟΑΚΑ…