Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σοβαροί, «καθαρίζουμε», προχωράμε

Σοβαροί, «καθαρίζουμε», προχωράμε
Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020 - 16:18

Ώρα Κυπέλλου, για τον Ολυμπιακό! Πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης, με τη Λαμία, στη Φθιώτιδα. Στις 18:00 ο Θρύλος στέκεται απέναντι στην ομάδα η οποία πέρυσι του έκανε τη… ζημιά και τον έθεσε εκτός διεκδίκησης του θεσμού. Ένα αποτέλεσμα το οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμη… κουβαλάει μαζί του και στο οποίο έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές, ως παράδειγμα προς αποφυγή!

Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει καλά τους κινδύνους και έχει συζητήσει πολύ με τους ποδοσφαιριστές του, στους οποίους έχει τονίσει τη σημασία της απόλυτης συγκέντρωσης και προσοχής, στο αποψινό ματς. Άπαντες, στο λιμάνι, γνωρίζουν ότι το πρωτάθλημα παραμένει ο Νο1 στόχος, όμως το Κύπελλο ακολουθεί και είναι ψηλά στα «θέλω» της Διοίκησης και, φυσικά, του κόσμου. Όσοι ποδοσφαιριστές έχουν ακολουθήσει την αποστολή και βρίσκονται δίπλα στον Μαρτίνς, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν απόψε.

Το… τρίπτυχο είναι απλό και περιγράφεται στον τίτλο. Σοβαροί, «καθαρίζουν» το ματς και προχωρούν σε μία ρεβάνς - τυπική διαδικασία. Έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουν όλοι το ματς με τη Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Λαμία - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0 (Τελικό)

Λαμία - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0 (Τελικό)

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να «σφραγίσει» από το πρώτο ματς ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία. Live στις 18:00 στο gavros.gr/CS1.

Ο ΠΑΟΚ τα λέει όπως θέλει, για την ΕΕΑ

Ο ΠΑΟΚ τα λέει όπως θέλει, για την ΕΕΑ

Ο Αρειος Πάγος μπορεί να εξηγήσει το... φαινόμενο των «βολικών» δικαστικών ερευνών που προαναγγέλλονται από τους υπαλλήλους του Σαββίδη; Η Κυβέρνηση έχει άποψη;