Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκκρεμούν λύσεις κοινής αποδοχής σε ΕΠΟ και ΚΕΔ

Εκκρεμούν λύσεις κοινής αποδοχής σε ΕΠΟ και ΚΕΔ
Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020 - 22:22
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Συμφωνήσαμε ότι θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις», είχε δηλώσει ο τοποτηρητής του ελληνικού ποδοσφαίρου, Χέρμπερτ Χούμπελ αμέσως μετά την συνάντηση των Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη, Αλαφούζου, στις 22 Ιανουαρίου. FIFA και UEFA σχεδίαζαν νέα συνάντηση τον Μάρτιο, όμως όλα τα... σκέπασε ο κορονοϊός. Σκοπός η εξεύρεση λύσης κοινής αποδοχής για πρόεδρο και ΔΣ της ΕΠΟ αλλά και ΚΕΔ, με την ευθύνη των υπερκείμενων αρχών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιδέα δεν εγκαταλείφθηκε και ότι θα γίνει νέα προσπάθεια για να ξαναβρεθούν, πιθανόν τον Μάιο.

Αναμφίβολα στο πλάνο των FIFA, UEFA υπάρχει νέα συνάντηση των ιδιοκτητών των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ. «Αποφασίστηκε ότι θα γίνει όσο πιο άμεσα γίνεται, η επόμενη συνάντηση, ότι θα διεξαχθούν νωρίτερα οι εκλογές στην Ομοσπονδία», είχε δηλώσει και ο Διευθυντής των ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς. Με δεδομένο ότι οι εκλογές της ΕΠΟ θα γίνουν τον Ιούλιο, υπάρχει χρόνος για να γίνει η συνάντηση. Εκείνο που δεν γίνεται είναι το εξής: «Θα πρέπει να ξεκινήσει από εμάς η υλοποίηση κάποιων πραγμάτων», όπως ανέφερε ο Λάκοβιτς.

Στη συνάντηση στη «Μεγάλη Βρετάνια», η οποία είχε ξεκινήσει ως συνάντηση των «4» είχαν λάβει μέρος συνολικά 14 άτομα. Η επόμενη συνάντηση των «4» θα περιλαμβάνει λιγότερους και δεν αναμένεται να πάρουν μέρος οι πρόεδροι των ΕΠΟ και Λίγκας, Γραμμένος και Λυσάνδρου, αντίστοιχα. Ειδικά ο πρώτος, αφού οι συζητήσεις θα αφορούν την εξεύρεση λύσης κοινής αποδοχής για πρόεδρο και ΔΣ στην ομοσπονδία. Αλλωστε, ούτε η UEFA είναι ευχαριστημένη και εκεί πήγαινε το... καρφί του Λάκοβιτς: «Αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα πως δεν υλοποιούμε, δεν εφαρμόζουμε πράγματα»...

Διαβάστε επίσης

Ελ Αραμπί όπως... Ρονάλντο!

Ελ Αραμπί όπως... Ρονάλντο!

Μαροκινή ιστοσελίδα σύγκρινε τις επιδόσεις του στράικερ του Ολυμπιακού με εκείνες του σούπερ σταρ της Γιουβέντους...

Παράταση μέχρι τις 24/4!

Παράταση μέχρι τις 24/4!

Παράταση στην αναστολή του πρωταθλήματος της Super League 1 αποφάσισαν ομόφωνα, μετά την τηλεδιάσκεψη, οι ομάδες...