Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λούκας Σάσα: Έδωσε το ΟΚ ο Μαρτίνς!

Λούκας Σάσα: Έδωσε το ΟΚ ο Μαρτίνς!
Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 - 10:18

Το πρώτο πράγμα που κάνει μία ομάδα σοβαρή, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, είναι να κοιτάξει να διατηρήσει, όσο το δυνατόν περισσότερο τον «κορμό» της και να προσθέσει στο δυναμικό της, ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην εγχώρια αγορά. Αυτό κάνει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα προβεί σε πώληση ποδοσφαιριστή μόνο με τα οικονομικά δεδομένα τα οποία ο ίδιος θέτει! Παράλληλα, σκανάρει διαρκώς την αγορά της Ελλάδας, ώστε να προσθέσει στο δυναμικό του, ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί, σε αυτή.

Οι περιπτώσεις Σεμέδο (ΟΦΗ), Ινσούα (ΠΑΟ) και Σάσα (Άρη) ξεχωρίζουν στο ρεπορτάζ, από την εγχώρια αγορά, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει το «ΟΚ» για τον Λούκας Σάσα του Άρη, με τον οποίο ασχολούμαστε σήμερα. Ο Βραζιλιάνος, έμπειρος μέσος και αμυντικός (όποτε χρειάζεται) έχει αφήσει τρομερά θετικές εντυπώσεις, από την παρουσία του, με τα κιτρινόμαυρα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και ο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί θετικά, σχετικά με την πιθανότητα να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής, στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Για τον Σάσα σας είχαμε αναφέρει και πριν λίγες ημέρες τονίζοντας ότι για να προχωρήσει το θέμα, απαιτείται η συγκατάθεση του Μαρτίνς, ο οποίος έχει στη λίστα του με τους προτεινόμενους, τον ποδοσφαιριστή. Αυτό δεν σημαίνει ότι η υπόθεση… τελείωσε. Σημαίνει απλώς, ότι θα έχει και άλλα «επεισόδια», μέχρις ότου καταλήξει, θετικά ή αρνητικά. Ο Σάσα έχει συμβόλαιο με τον Άρη και για την επόμενη σεζόν, όμως η ρήτρα για την αποδέσμευσή του δεν είναι απαγορευτική, καθώς φέρεται να είναι λίγο πάνω από το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Διαβάστε επίσης