Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλή εικόνα και έτοιμος για τη ματσάρα με τη Γουλβς

Καλή εικόνα και έτοιμος για τη ματσάρα με τη Γουλβς
Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 - 21:29

Καλή εικόνα παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο φιλικό που έδωσε σήμερα στο Ρέντη με την Ομόνοια, την οποία και νίκησε με 3-0. Ο Καμαρά στο 42’, ο Βαλμπουενά με υπέροχο φάουλ στο 45’ και ο Ραντζέλοβιτς στο 56’ σημείωσαν τα γκολ του Θρύλου που έδειξε να είναι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας, ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα με τη Γουλβς (6/8, 22:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και το αντιμετώπισαν ως ένα δυνατό τεστ και όχι ως αγγαρεία. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, απείλησαν με τον Βαλμπουενά, ενώ στο 2’ ο Μασούρας δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά τον Φαμπιάνο και στο 4’ ο Τσιμίκας νικήθηκε κι εκείνος από τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας. Η κυπριακή ομάδα είχε δοκάρι στο 12’ με το σουτ του Γκόμεζ, ενώ απείλησε και στο 22’ με τον Λέτσγιακς. Στο 30’ ο Ολυμπιακός είχε μία καλή στιγμή με την κεφαλιά του Μασούρα και στο 37’ απείλησε με τον Καμαρά (απέκρουσε ο Φαμπιάνο). Ο μέσος από τη Γουινέα ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ: Έφυγε στην πλάτη της άμυνας και σκόραρε με διπλή προσπάθεια για το 1-0. Το 2-0 ήρθε άμεσα, με τον Βαλμπουενά να εκτελεί ιδανικά το φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Έτσι έκλεισε το πρώτο 45λεπτο.

Ο Ραντζέλοβιτς, η μοναδική αλλαγή του Μαρτίνς στο ημίχρονο, ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά στο δεύτερο. Βασικά, ήταν εκείνος που «έγραψε» το 3-0. Ο Γκασπάρ σέντραρε και ο Σέρβος εξτρέμ με κεφαλιά πέτυχε το τρίτο τέρμα του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια, έγιναν αρκετές αλλαγές, αλλά η κυρίαρχη εικόνα του Θρύλου στον αγωνιστικό χώρο δεν άλλαξε. Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν την κατοχή και είχαν κι άλλες καλές στιγμές. Στο 83’ ο Ραντζέλοβιτς, μετά την κάθετη του Λοβέρα, βγήκε απέναντι στον Φαμπιάνο, αλλά γλίστρησε και έχασε την ευκαιρία. Το παιχνίδι έκλεισε με άλλες δύο ευκαιρίες, η δεύτερη διπλή: Στο 85’ με το σουτ στην κίνηση από τον Καμαρά (από γύρισμα του Τοροσίδη) και στο 89’ πρώτα με Τοροσίδη (απέκρουσε ο Φαμπιάνο) και ακολούθως με Καφού (λίγο άουτ).

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της Ομόνοιας στο φιλικό που έγινε στο Ρέντη και έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Και τώρα, όλα για τη Γουλβς...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα (78′ Αλέν), Γκασπάρ (64′ Τοροσίδης), Μπα, Σισέ (64′ Παπαδόπουλος), Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (64′ Καφού), Γκιλιέρμε, Μασούρας (46′ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (59′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (64′ Λοβέρα).

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν (64′ Λοΐζου), Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσγιακς (74′ Κίκο), Γκόμες (64′ Κούσουλος), Γκόμεθ (78′ Σάββα), Μποτεάκ (74′ Τζιωνής), Μαυρίας, Τιάγκο, Κακουλλής (74’ Ντάρμπισαϊρ).

Διαβάστε επίσης