Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας»

«Να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας»
Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020 - 21:52

Ο Παπέ Σισέ τόνισε σε δηλώσεις του, πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να τα δώσουν όλα, για να έρθει η πολυπόθητη πρόκριση απέναντι στη Γουλβς. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» και τόνισε μεταξύ άλλων, ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους για να μπορέσει η ομάδα του να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Έχουμε παλέψει πολύ για φτάσουμε ως εδώ. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον σύλλογό μας».

Αναφερόμενος στα δυο γκολ που είχε σημειώσει στα παιχνίδια με Μίλαν και Άρσεναλ, ο Σενεγαλέζος είπε: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το γκολ. Αλλά, ναι γιατί όχι να μην σκοράρω ξανά. Αν είναι να περάσει από μένα, θα ήθελα πολύ να συμβεί».

Για το γεγονός πως ο Μπόμπι Αλέν θα πάρει τη θέση του Ζοσέ Σα, σχολίασε: «Ο Μπόμπι είναι επαγγελματίας και πάρα πολύ καλός αθλητής. Έχει μιλήσει με τον προπονητή, αλλά και με τον προπονητή τερματοφυλάκων. Έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Του έχουν ευχηθεί όλοι καλή επιτυχία. Και ο Ζοσέ Σα του ευχήθηκε, αλλά το πιο σημαντικό είναι να προκριθεί ομάδα».

Διαβάστε επίσης