Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει να τελειώσει άμεσα του Ραφίνια!

Θέλει να τελειώσει άμεσα του Ραφίνια!
Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 - 10:07

Δύο μεγάλα κενά, στα άκρα της άμυνας, σπεύδει να καλύψει ο Ολυμπιακός, ο οποίος κινείται έντονα, στη μεταγραφική αγορά. Το ένα αφορά στο αριστερό άκρο, όπου ο Τράουκο είναι έτοιμος να πιάσει λιμάνι και το άλλο αφορά στο δεξιό άκρο, όπου ο Ραφίνια… ξεχωρίζει!

Ο Ολυμπιακός έχει βρει στον πολύπειρο δεξιό μπακ τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ομάρ. Έναν παίκτη ικανό να οδηγήσει σε υπερβάσεις και να βοηθήσει την ομάδα να κάνει άλματα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Ραφίνια είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ικανός και έμπειρος, ο οποίος μπορεί να «εκτινάξει» την πλευρά του Θρύλου, με την προσθήκη και ενός κατάλληλου εξτρέμ.

Ο Θρύλος θέλει να τελειώσει άμεσα το θέμα της μεταγραφής του Ραφίνια, ο οποίος αγωνίζεται στη Φλαμένγκο. Υπάρχει τρόπος να φύγει από εκεί, υπάρχει μία ρήτρα την οποία ο Ολυμπιακός μπορεί να… ενεργοποιήσει, με αποτέλεσμα ο παικταράς να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Η Διοίκηση των Πειραιωτών προχωράει την υπόθεση, αφού είναι μία από τις αρκετές ανοικτές, για τις οποίες «τρέχει». Πέραν των άκρων στην άμυνα, υπάρχουν και τα άκρα στην επίθεση, που πρέπει να κλείσουν. Σε λίγες ημέρες (18/8) η ομάδα επανέρχεται σε δράση, και τα μεταγραφικά «μέτωπα» πρέπει να κλείνουν, άμεσα, το ένα μετά το άλλο.

Διαβάστε επίσης