Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διακαής πόθος η παραμονή του!

Διακαής πόθος η παραμονή του!
Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020 - 10:53

Ο Μαρτίνς έχει ξεκάθαρη θέση, σε ό,τι αφορά τον Αχμέντ Χασάν. Ο Πορτογάλος προπονητής πιστεύει απόλυτα στον Αιγύπτιο σέντερ φορ, για τον οποίο ουκ ολίγες φορές έχει εκφραστεί θετικά και με τα καλύτερα λόγια!

Ο Μαρτίνς θεωρεί τον Αιγύπτιο ως το… άλλο μισό του Ελ Αραμπί, ικανό να πλαισιώσει τον Μαροκινό μπόμπερ στο 4-4-2, ή να τον καλύψει, μόνος του, στην επίθεση, όταν ο Ελ Αραμπί δεν είναι παρών. Επάνω σε αυτή τη βάση, οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεχιστεί η συνεργασία τους και τη νέα σεζόν και έτσι στον Ολυμπιακό το προχωορούν.

Για να συνεχίσει ο Χασάν να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού, τη νέα σεζόν, θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» με την ομάδα του, την Μπράγκα. Άλλωστε, ο Χασάν ήταν εδώ με τη μορφή δανεισμού. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με μεταγραφή, με δεδομένο, βέβαια, ότι η Μπράγκα δεν θα ζητήσει… παράλογα ποσά, για να γίνει αυτό πράξη. Ο Μαρτίνς έχει πει ξεκάθαρα ότι επιθυμεί την παραμονή του Χασάν στο ρόστερο και στον Ολυμπιακό κοιτάζουν να το κάνουν πράξη.

Αυτή η εμπιστοσύνη, ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον παίκτη, είναι βασική προϋπόθεση, για μία εξαιρετική συνεργασία, την οποία ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη, για τη νέα σεζόν, όπως την είχε και για την προηγούμενη.

Διαβάστε επίσης

Η επιτυχία του… ξεχειλίζει

Η επιτυχία του… ξεχειλίζει

Η προπαγάνδα προσπαθεί ακόμη να μας πείσει ότι το paok tv… πέτυχε. Γι’ αυτό στον ΠΑΟΚ… τρέχουν και δεν φτάνουν να βρουν συμβόλαιο…

Θέλει, πάντα, το κάτι παραπάνω!

Θέλει, πάντα, το κάτι παραπάνω!

Όλες οι κινήσεις του Ολυμπιακού, έως τώρα, ακόμη και τα ονόματα που ακούγονται μαρτυρούν τη δίψα του Συλλόγου, για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.