Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

A’Bola: «Συμφωνία για Πέπε»

A’Bola: «Συμφωνία για Πέπε»
Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020 - 13:59

Ευχάριστες εξελίξεις, στο κομβικό θέμα της μεταγραφής του Πέπε, από την Γκιμαράες, φέρνει με σημερινό της δημοσίευμα, η A’Bola! Όπως χαρακτηριστικά μεταφέρει η πορτογαλική εφημερίδα, ο Ολυμπιακός, η Γκιμαράες, η Μπενφίκα, αλλά και ο ποδοσφαιριστής, φυσικά, έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Και το θέμα αναμένει, πλέον, ανακοινώσεις…

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο κοντά στο να υπογράψει τον Πέπε της Βιτόρια Γκιμαράες. Παρά την αρχική αντίσταση, οι Ελληνες έκαναν τη δουλειά με την πολύτιμη βοήθεια της Μπενφίκα, ομάδας που έχει το 50% για τα οικονομικά δικαιώματα του ποδοσφαιριστή», ανέφερε αρχικά το κείμενο της πορτογαλικής εφημερίδας.

«…η Μπενφίκα ήταν η μόνη από τα εμπλεκόμενα μέρη που έδειξε ευελιξία στα δικαιώματά της και αποδέχθηκε να λάβει μικρότερο ποσοστό από αυτό που της αναλογεί (50%), ώστε να διευκολύνει τους δύο συλλόγους», πρόσθεσε η A’Bola.

Ολυμπιακός και Γκιμαράες ήταν σε σκληρή διαπραγμάτευση για τον ποδοσφαιριστή, με τα 4 εκ. που ζητούσαν οι Πορτογάλοι να μην ανταποκρίνονται στα χρήματα που πρόσφερε ο Ολυμπιακός. Όλα πλέον δείχνουν ότι η «χρυσή τομή» βρέθηκε και το μόνο που μένει να διευθετηθεί, είναι τα μπόνους. Τα οποία δεν αναμένεται να χαλάσουν το deal και έτσι ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης