Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η διάρκεια του συμβολαίου του μαρτυράει πολλά!

Η διάρκεια του συμβολαίου του μαρτυράει πολλά!
Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020 - 21:02

Με την ανακοίνωση της μεταγραφή του Πέπε στον Ολυμπιακό, μάθαμε και την διάρκεια που θα έχει το συμβόλαιό του. Τέσσερα χρόνια…

Δεν είναι τυχαίο ότι οι «ερυθρόλευκοι» υπέγραψαν τον Πορτογάλο μέσο για τέσσερα χρόνια. Αποτελεί μια επιλογή που την πιστεύουν. Αποτελεί έναν παίκτη προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς. Αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά.

Φυσικά όλα κρίνονται στο χορτάρι, όλα φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο και αναμένουμε να δούμε εν δράσει τον Πέπε. Ωστόσο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός, θέλει με το καλημέρα να τον «δέσει» με ένα μεγάλο σε διάρκεια συμβόλαιο, δείχνει πολλά.

Αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να είναι ήσυχοι με την παρουσία του ποδοσφαιριστή και να μην έχουν σύντομα εκ νέου διαπραγματεύσεις. Δεύτερον, σε περίπτωση που αποδώσει τα αναμενόμενα και ελκύσει άλλες ομάδες να υπάρχει ένα συμβόλαιο που θα τον δεσμεύει. Τρίτον, με αυτόν τον τρόπο (και με αυτόν) δείχνουν στον Πέπε ότι πιστεύουν στις δυνατότητες του και έτσι προσφέροντας του ασφάλεια για τα επόμενα χρόνια, του δίνουν ένα έξτρα κίνητρο να προσφέρει τα μέγιστα.

Ο νεαρός μέσος άλλωστε ξεχώρισε την περασμένη σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και ήταν ένας από τους κορυφαίους στην θέση του. Μην ξεχνάμε πως η Primeira Liga αποτελεί ένα δύσκολο πρωτάθλημα, το οποίο τσεκάρουν οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι για να πάρουν παίκτες. Παράδειγμα είναι ο Τρινκάο της Μπράγκα που πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα.

Ο Πέπε δεν έβαλε τυχαία την υπογραφή του στο συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων. Έχει προοπτικές, ικανότητες για περαιτέρω βελτίωση, φρεσκάδα και κυρίως το… χρίσμα από τον «El professor».

Διαβάστε επίσης