Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΠΟ: Τελειωμένοι και εκτεθειμένοι οι περισσότεροι παράγοντες

ΕΠΟ: Τελειωμένοι και εκτεθειμένοι οι περισσότεροι παράγοντες
Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020 - 20:40
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η χειρότερη ΕΠΟ όλων των εποχών. Η διοίκηση Γραμμένου «κατάφερε» να εκτεθεί αφού «βύθισε» όχι μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά ευτέλισε και την ομοσπονδία ως όνομα καθώς η πλειοψηφία των φιλάθλων δεν έχει και την καλύτερη άποψη. Η ΕΠΟ δεν βυθίζεται, αλλά έχει πιάσει πάτο.

Η πλειοψηφία των παραγόντων της γνωρίζει ότι για τους ίδιους δεν υπάρχει επόμενη μέρα. Γνωρίζουν ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι, ακριβώς για τους λόγους που αναφέραμε. Επειδή με αυτούς στο... ρόστερ της η ΕΠΟ της τελευταίας τριετίας, δηλαδή από τότε που εξελέγησαν, ήταν η χειρότερη όλων των εποχών. Σε απλά ελληνικά, τους «άδειασε» μέχρι και η... εξυγίανση, κάτι που δείχνει ότι το μέγεθος της αποτυχίας τους δεν ήταν μεγάλο αλλά τεράστιο! Μόνο 2-3 θα είναι εκ νέου υποψήφιοι, ακόμη και αν γίνουν εκλογές με το υπάρχον σύστημα και μέσα σε αυτούς δεν θα είναι ούτε ο Γραμμένος.

Η ομοσπονδία έχει ήδη καταρρεύσει. Ούτε ο Γραμμένος δεν φαίνεται ότι μπορεί να συγκρατήσει την κατάσταση, επειδή δεν τον υπολογίζουν, καθώς ξέρουν ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος, χώρια που κυκλοφορεί ότι ο... νότος θα τον κάνει διευθύνοντα σύμβουλο της Σούπερ Λίγκας.

Τελευταία απόδειξη των «αγκυλώσεων» που έχουν οι περισσότεροι που κάθονται στις καρέκλες της ΕΠΟ είναι όσα έκαναν με τον τελικό Κυπέλλου, ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Δεν τους ενδιέφερε η αίγλη της διοργάνωσης αλλά πως θα κάνουν «ρουσφέτια» στην ΑΕΚ.

Ακόμη, από την ΕΠΟ δεν έχει ξαναπεράσει διοίκηση που να θέλει να φύγει νωρίτερα, ενώ σύμφωνα με το Ειρηνοδικείο η θητεία της λήγει σε έναν χρόνο. Αποτελεί κοινό μυστικό ότι κάποιοι θέλουν να τους... φύγουν.
Η ΟΥΕΦΑ δεν τους άφησε ούτε κανονισμούς να κάνουν μόνοι τους. Ζήτησε να τους ελέγξει.

Διαβάστε επίσης