Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λίγη δουλειά ακόμη και… άφιξη!

Λίγη δουλειά ακόμη και… άφιξη!
Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:23

Ο Ολυμπιακός κάνει τα πάντα, για να στέψει με επιτυχία, τις διαπραγματεύσεις του, στις μεταγραφικές υποθέσεις, τις οποίες δουλεύει. Μία εξ αυτών, από τις πλέον σημαντικές, φέτος το καλοκαίρι, είναι εκείνη του Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος είναι ο εκλεκτός για να πάρει επάνω του το κέντρο του Ολυμπιακού και μαζί με τον Πέπε να το απογειώσουν. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προχωρά την υπόθεση, η οποία όμως έχει… λίγη δουλειά ακόμη, πριν τελεσιδικήσει.

Ο Ολυμπικακός, ως γνωστόν, έχει έρθει σε συμφωνία, με τον Εμβιλά, προσφέροντάς του ένα τεράστιο ποσό, για τα ελληνικά δεδομένα, ειδικά αυτά της κρίσης. Και κάνοντάς τον, τον πλέον ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στη Super League… Μιλάμε για ένα ποσό της τάξεως των 1,7 εκ. ευρώ ετησίως, με τον Εμβιλά να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στον άξονα και να απογειώνει το κέντρο του Ολυμπιακού! Είναι ο εκλεκτός του Μαρτίνς, άλλωστε.

Πάντως, το να φύγει ο ποδοσφαιριστής, από τη Σεντ Ετιέν, μόνο εύκολο δεν αποδεικνύεται. Αφού η γαλλική ομάδα του οφείλει δεδουλευμένα και θα πρέπει, οι δύο πλευρές, να τα βρουν, ως προς το τι θα πάρει, φεύγοντας. Μόλις αυτό συμβεί, μόλις ο ποδοσφαιριστής «καθαρίσει» την θέση του, με την Σεντ Ετιέν, παίρνει αμέσως το αεροπλάνο και έρχεται στην Ελλάδα, για να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να γίνει παίκτης του Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης