Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όσο δεν σέβονται, θα εκτίθενται…

Όσο δεν σέβονται, θα εκτίθενται…
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 - 15:09

Έχασαν το Κύπελλο χθες και, όπως τους άξιζε, έμειναν με άδεια χέρια. Απέναντι σε μια ανώτερη ομάδα, η οποία απέδειξε, ξανά και ξανά και ξανά φέτος, ότι… δεν γίνεται να χάσει από αυτή την ΑΕΚ. Ωστόσο, η έλλειψη σεβασμού, η οποία συνεχίζεται να υφίσταται, είναι εκείνο που κάνει την… τιμωρία τους (ποδοσφαιρικά πάντα) ακόμη πιο… σκληρή.

Βγήκαν σήμερα πρωτοσέλιδο, εκείνοι που… έγραφαν μέχρι για… ατυχία με υπονοούμενα, για την αναβολή του τελικού, όταν ο Λοβέρα βρέθηκε θετικός με κορονοϊό και… ξέχασαν πάλι να βάλουν τα 4 αστέρια, στο σήμα του Ολυμπιακού. Έβαλαν το σήμα της ΑΕΚ, έγραψαν δίπλα το 0, έβαλαν το σήμα του Ολυμπιακού, έγραψαν δίπλα το 1, αλλά… ξέχασαν πάλι να βάλουν το σήμα των νταμπλούχων Ελλάδας σωστά.

Δεν πειράζει. Μόνοι τους εκτίθενται. Και όσο συνεχίζουν να μην σέβονται τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική (και συνολικά αθλητική) δύναμη της χώρας, αλλά και να μην σέβονται το ίδιο το ποδόσφαιρο, τόσο θα εκτίθενται. Και θα τους εκθέτει το ίδιο το άθλημα. Είτε το κάνει ο Ολυμπιακός, είτε το κάνει κάποια άλλη ομάδα, ελληνική ή ξένη, θα εκτίθενται από το ίδιο το άθλημα.

Γιατί όταν δεν σέβεσαι τον αντίπαλό σου και δεν σέβεσαι αυτό που υπηρετείς, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι το βρίσκεις μπροστά σου. Ο Πέδρο Μαρτίνς, μία ημέρα μετά την κούπα, βγήκε και είπε ότι η ΑΕΚ είναι δυνατή. Αναγνώρισε τον αντίπαλό του. Εκείνοι, έκαναν… λάθος στο σήμα του Ολυμπιακού. Αυτή είναι η διαφορά μας, μεταξύ άλλων…

Διαβάστε επίσης