Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζορίστηκε, αλλά πήρε το παιχνίδι η Ομόνοια

Ζορίστηκε, αλλά πήρε το παιχνίδι η Ομόνοια
Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 - 20:26

Δύσκολη νίκη με 2-1 επί της ΑΕΚ Λάρνακας πήρε η Ομόνοια, λίγο πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τα βρήκε σκούρα η αντίπαλος του Θρύλου, αλλά εν τέλει πήρε αυτό που ήθελε και τώρα έρχεται στον Πειραιά (23/9, 22:00) για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Champions League.

Παρά το γεγονός πως στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή, η Ομόνοια ευτύχησε να προηγηθεί σε μία από τις πολύ λίγες φορές που απείλησε. Ο Τζιωνής στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ μετά την κακή εκτίμηση του Τόνιο. Μάλιστα, στο δεύτερο μπήκε αρκετά πιο καλά, αλλά ισοφαρίστηκε από την ΑΕΚ Λάρνακας με την κεφαλιά του Τρουγιόλς στο 68’. Και όχι μόνο αυτό αλλά θα μπορούσε να βρεθεί και πίσω στο σκορ, αλλά ο Τρισκόφσκι είχε δοκάρι στο 74’.

Εν τέλει, η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού βρήκε στο τέλος αυτό που έψαχνε. Ο Κίκο σκόραρε με απευθείας φάουλ στο 89’, από πλάγια θέση και έτσι η Ομόνοια έρχεται στον Πειραιά με ανεβασμένη ψυχολογία.

Oμόνοια: Κυριακίδης, Κίκο, Μαυρίας, Βενιζέλου, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Τζιωνής, Λοΐζου, Ασάντε (57’ Κακουλλής) (90’ Λανγκ), Ντούρις (69’ Σενέ).

AEK: Τόνιο, Φερνάντες, Μοϊσόφ, Γκονζάλεθ (46’ Ιωάννου), Τρουγιόλς, Άμπραχαμ, Σπόλιαριτς, Χέιτλι (73’ Μαρτίνεθ), Ακοράν, Γκαρσία (57’ Μαράνχο), Τρισκόφσκι.

Διαβάστε επίσης