Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με αυτή την 11άδα, για το πρώτο βήμα!

Με αυτή την 11άδα, για το πρώτο βήμα!
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 - 14:50

Μετά και την τελευταία, χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού, μεγάλου αγώνα play off, για το Champions League, με αντίπαλο την Ομόνοια, τα πλάνα του Μαρτίνς δείχνουν, πλέον, ολοκληρωμένα. Πλην, ίσως, ενός μικρού… ερωτηματικού, το οποίο βέβαια, μπορεί και να μην είναι και τόσο… ερωτηματικό.

Μετά και την τελευταία του προπόνηση, λοιπόν, αλλά και μετά την προχθεσινή, η οποία έκριναν εν πολλοίς τα πλάνα του, ο Πορτογάλος δείχνει να έχει κατασταλάξει. Πάμε να δούμε, αναλυτικά, το τι σκέφτεται ο «στρατηγός»:

Για το τέρμα, Ζοζέ Σα. Ο Τζολάκης μένει πιο πίσω και ο Πορτογάλος, λόγω εμπειρίας, παίρνει προβάδισμα.

Για την άμυνα, Ραφίνια, Χολέμπας, Σεμέδο, Μπα. Ο Βραζιλιάνος… εγγύηση. Φάνηκε και από το πρώτο ματς. Σεμέδο και Μπα, δεμένοι και ικανοί, από πέρυσι, με τον Πορτογάλο να είναι και εξαιρετικός, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Χολέμπας πολύπειρος, ικανός και ως… νεανίας, φορμαρισμένος και έτοιμος να βοηθήσει.

Για το κέντρο, δύο αμυντικά χαφ και ένα 10άρι. Καμαρά, Μπουχαλάκης και Φορτούνης, αναμένεται να ανεβάσουν το κέντρο του Ολυμπιακού. Ο «Φόρτου» μπήκε και ανέβασε όλη την ομάδα, κόντρα στον Αστέρα και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Οι δύο παίκτες δίπλα του, γνωστοί και… εγγυημένοι.

Στο ένα άκρο ο Μασούρας. Επίσης έδειξε σε καλύτερο μομέντουμ, από τον Ραντζέλοβιτς, κόντρα στον Αστέρα. Στο άλλο, ποιος άλλος; Ο Γάλλος. Βαλμπουενά.

Και πάμε, τώρα, στην κορυφή, όπου ο Μαρτίνς έχει σκεφτεί και τον Χασάν, για τον οποίο έχει, άλλωστε, εξαιρετική άποψη. Δύσκολα, όμως, θα αφήσει εκτός 11άδας, τον αρχισκόρερ του Ολυμπιακού, πέρυσι, Ελ Αραμπί. Η ποιότητα και των δύο είναι μεγάλη, αλλά ο Μαροκινός έχει προβάδισμα, ακόμη και αν δεν είναι σε… ρέντα, αυτό το διάστημα. Ευκαιρία να μπει, ξανά, σε ρέντα, απόψε!

Όπως πάντα, αυτή είναι η πιο πιθανή 11άδα, με βάση το ρεπορτάζ. Δεν αποκλείεται ο Μαρτίνς, την τελευταία στιγμή, να αποφασίσει οποιαδήποτε αλλαγή, στο σχήμα (4-2-3-1) ή στα πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης