Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η νίκη μετράει. Ποτέ δεν ξέρεις με Σίτι...»

«Η νίκη μετράει. Ποτέ δεν ξέρεις με Σίτι...»
Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 - 09:18

Για τη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της Nova ο Γιώργος Μασούρας. «Οι τρεις πόντοι που παίρνουνε απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, είναι πολύ σημαντικό στο τέλος και αυτές οι νίκες μετράνε στην οικονομία του πρωταθλήματος πάρα πολύ. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί ένα ντέρμπι είναι πάντα ένα ντέρμπι, το πήραμε και συνεχίζουμε», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας εξτρέμ.

Για τις απουσίες που είχε ο Ολυμπιακός: «Έτσι πρέπει να γίνεται, ειδικά και με τα προβλήματα που είχαμε. Όλα τα παιδιά δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό και νομίζω ότι αυτό βγήκε στο γήπεδο. Όταν υπάρχουν προβλήματα οι παίκτες σφίγγουν περισσότερο, οι παίκτες παίρνουν μεγαλύτερες ευθύνες και είναι σε μεγαλύτερη εγρήγορση. Νομίζω αυτό φάνηκε και ιδίως στο πρώτο ημίχρονο που μπήκαμε πάτρα πολύ καλά. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα αλλά στο τέλος νομίζω ότι αυτό που μετράει είναι που κερδίσαμε».

Για τον αγώνα που ακολουθεί με τη Μάντσεστερ Σίτι: Είναι ένα παιχνίδι που όλα τα παιδιά θέλουν να παίξουν, ένα παιχνίδι που πρέπει να το απολαύσουμε, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και... ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό που μετράει είναι η νίκη, να έχουμε μια ήσυχη εβδομάδα και στο πρωτάθλημα να είμαστε πρωτοπόροι».

Διαβάστε επίσης