Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγωνία για τα αποτελέσματα του Ελ Αραμπί…

Αγωνία για τα αποτελέσματα του Ελ Αραμπί…
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 - 10:39

Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται στον Ολυμπιακό, για το θέμα του Ελ Αραμπί! Ο Μαροκινός παραμένει μακριά από την Ελλάδα και… περιμένει. Μαζί του περιμένουν τα νεότερα και άπαντες στον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός είναι το Α και το Ω στην επίθεση του Μαρτίνς και σε περίπτωση που το αποτέλεσμα του τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο θα κάνει σήμερα, είναι αρνητικό, τότε θα μπει άμεσα στο αεροπλάνο, για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Το ακραίο σενάριο, το οποίο λέει ότι αν είναι καλά και δεν βγει θετικός στον κορονοϊό, μπορεί ακόμη και να… μπει στην αποστολή, για το ματς με τη Σίτι, είναι… αυτό ακριβώς. Πολύ ακραίο. Έως απίθανο. Ο Ελ Αραμπί έχει χάσει προπονήσεις και δεν είναι στο 100%, ενώ και η ανάρρωση από τον κορονοϊό, αφήνει τον οργανισμό, σίγουρα λιγάκι πιο αδύναμο, από ότι ήταν πριν. Και χρειάζεται χρόνος.

Η ουσία, σε πρώτη φάση, είναι να μπορέσει ο Ελ Αραμπί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Εάν αυτό γίνει άμεσα (σήμερα ή αύριο) τότε ο Μαροκινός θα ενσωματωθεί, θα αρχίσει σιγά-σιγά να κάνει ξανά προπονήσεις και θα μπει στη δράση. Το σημαντικότερο, βέβαια, είναι να είναι καλά.

Διαβάστε επίσης