Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζει το όνειρο, κοιτάζει πιο ψηλά!

Ζει το όνειρο, κοιτάζει πιο ψηλά!
Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020 - 10:21

Νέα, μεγάλη μάχη έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός! Μεγάλη πρόκληση. Από αυτές που του αρέσουν. Από εκείνες για τις οποίες είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα. Έχει πετύχει ήδη τόσα πολλά και συνεχίζει πάντοτε να κοιτάζει πιο ψηλά! Όπως το κάνει και απόψε, απέναντι στη Μαρσέιγ (22:00), που κοιτάζει πιο πάνω από την τρίτη θέση του ομίλου και ανεβάζει τον πήχη… Αυτό κάνει, αυτή η ομάδα, ειδικά τα τελευταία 2,5 χρόνια… Ανεβάζει συνεχώς τον πήχη και στοχεύει πάντα πιο ψηλά…

Κόντρα σε μια καλή ομάδα, όπως εκείνη του Βίλας Μπόας, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν εγκαταλείπει το πλάνο του. Και το παιχνίδι του. Ο Ολυμπιακός κατεβαίνει στη Μασσαλία για να νικήσει, όπως το κάνει πάντα. Θα μπορέσει έτσι να συνεχίσει, ει δυνατόν, μέχρι την τελευταία αγωνιστική, να παλεύει για τη δεύτερη θέση και για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος ο οποίος παραμένει πάντοτε ο πρωταρχικός.

Με ελλείψεις, αλλά και με επιστροφές και με τον Κώστα Φορτούνη πολύ ανεβασμένο, ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει και απόψε, τη δική του υπέρβαση, για το καλύτερο δυνατό, στο κορυφαίο επίπεδο, όπου παίζει.

Διαβάστε επίσης