Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο σκάνδαλο από την ΕΠΟ. Έγινε ό,τι ήθελε ο ΠΑΟΚ!

 Νέο σκάνδαλο από την ΕΠΟ. Έγινε ό,τι ήθελε ο ΠΑΟΚ!
Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020 - 17:49

Κάτι που ήταν αναμενόμενο έγινε και πράξη. Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην Τούμπα στις 13 Ιανουαρίου χάρη σε ακόμα ένα καλοστημένο «μαγειρείο» που έκαναν οι άνθρωποι της ΕΠΟ. Και όλο αυτό ξέρετε γιατί; Γιατί πολύ απλά έπρεπε να βρουν την ημερομηνία που θα «κουράσει» όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα του Πειραιά.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού λοιπόν στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου είναι το εξής. 06/01 θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα, στη συνέχεια (09/01) θα ταξιδέψει για να παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και το αποκορύφωμα της ΕΠΟ έρχεται με το να τον βάζουν να κάνει ακόμα ένα ταξίδι στις 13/01 για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως οι αρμόδιοι της ΕΠΟ, αυτοί που μετέτρεψαν και κωμωδία και τον τελικό Κυπέλλου, αλλάζοντας συνεχώς ημερομηνίες έχουν κηρύξει πόλεμο στον Ολυμπιακό. Έναν πόλεμο που δυστυχώς ότι και να κάνει, μόνο και μόνο επειδή το ολιγαρχικό σύστημα της ΕΠΟ είναι αυτό που αποφασίζει δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

«Έτσι είναι και άμα σου αρέσει!» αυτή είναι η τακτική μίας επιτροπής η οποία έχει βαλθεί να κάνει αδικίες στο πρόγραμμα με μόνιμο θύμα τον Ολυμπιακό. Επομένως δεν μας προξενεί καμία έκπληξη αυτή η απόφαση. Ίσα ίσα που ήμασταν 1000% σίγουροι για αυτήν.

Διαβάστε επίσης