Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωτάθλημα θα πάρουμε, ξανά θα τους τρελάνουμε (όλους)!

Πρωτάθλημα θα πάρουμε, ξανά θα τους τρελάνουμε (όλους)!
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 - 01:27

Εμείς, τη δουλειά μας. Αφήνουμε απ’ έξω όσα συμβαίνουν και όσα σόου δίνουν κάτι τύποι γραφικοί και η ομάδα συνεχίζει τη δουλειά της. Τη συνέχισε και την Κυριακή με τη 10η νίκη της στο 5-1 επί της ΑΕΛ.

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε, έκανε το καθήκον του και παρουσιάζοντας πολύ σοβαρή και καλή εικόνα, έφτασε σε άλλη μία νίκη, με τέρματα από τους Ελ Αραμπί (2), Σουντανί, Μασούρα και Μπρούμα.

Ο Θρύλος παραμένει αήττητος και στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +3 από τον Άρη και ξέρει πως μπορούν τα πάντα στο πρωτάθλημα να κριθούν στο πρώτο 15ήμερο του Ιανουαρίου 2021 με τα παιχνίδια απέναντι σε ΑΕΚ (3/1) και ΠΑΟΚ (13/1).

Φυσικά, μέχρι τότε, υπάρχει... δρόμος και προέχει η σωματική ξεκούραση των ποδοσφαιριστών. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, μιας και με το που γυρίσουν τους περιμένει πάλι πρόγραμμα-βουνό σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη (τον Φεβρουάριο με τα δύο παιχνίδια με Αϊντχόφεν και... βλέπουμε).

Στον Ολυμπιακό, φυσικά, βλέπουν και τι συμβαίνει γύρω. Βλέπουν αλλά δεν ασχολούνται. Ασχολούνται μόνο με την ομάδα και το πώς εκείνη θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της και πώς θα ενισχυθεί τον Ιανουάριο. Και πώς θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη.

Εμείς, όπως και πέρσι, συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Πρωτάθλημα θα πάρουμε, ξανά θα τους τρελάνουμε! Όλους...

Διαβάστε επίσης