Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παιχνίδια της μοίρας με πρωταγωνιστή τον Χασάν!

Παιχνίδια της μοίρας με πρωταγωνιστή τον Χασάν!
Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 - 20:12

Είναι πολλές φορές που η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια. Αυτήν τη φορά, ο πρωταγωνιστής ήταν ο Αχμέντ Χασάν. Ο Χασάν ο οποίος είναι έτσι κι αλλιώς ο πρωταγωνιστής, ακόμη και το γκολ να μην είχε βάλει. Και το καταθέτουμε αυτό και μόνο στις φήμες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός έφτασε κοντά στο να σταματήσει το ποδόσφαιρο, δεχόμενος δυνατό «χτύπημα» με τον κορονοϊό. Όμως, δεν τα παράτησε, το πάλεψε και τώρα δικαιώνεται.

Από τις φήμες και τα σενάρια που τον ήθελαν μέχρι και να σταματάει το ποδόσφαιρο, φτάσαμε στη σημερινή μέρα που έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής και ο άνθρωπος που λύτρωσε τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και στο 93’ κατάφερε με την κεφαλιά που έπιασε να κάνει το 1-0 και να δώσει μία σημαντική νίκη στον Θρύλο, στο παιχνίδι με την ομάδα της Ηπείρου.

Πώς τα φέρνει καμία φορά η ζωή, έτσι; Από τις φήμες και τα σενάρια για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και στο καθοριστικό γκολ στις καθυστερήσεις. Ψυχάρα Χασάν!

Διαβάστε επίσης